Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donnarumma için son 48 saattir PSG ve Manchester City arasında doğrudan temaslar var.

Guardiola onu hemen ya da bedelsiz (sözleşme bitiminde) istiyor. Öncelik Ederson’un ayrılması. (Alfredo Pedulla)

Porto 50 istermiş, biz 40'a alsak bile oyuncuya da 4 milyon maas versek 4 senede ediyor 56 milyon.

Ederson için 15 üzerine çıkmayız. Kendisi de 6 alsa 4 senede ediyor 39 milyon. Kabaca 15 milyon euro fark eder yinede, hani Costa'yi alacağımız yokta çıkan haberlere göre yorum yapıyoruz şuan.

ederson akanji yapsak bile paramız bitiyor ben onu anladım

costa ve singo daha da yüksek maliyet

maalesef bütçemiz buymuş

keşke hoca bunu daha net söyleseydi ve üzerinden atsaydı yükü

Donnarumma için son 48 saattir PSG ve Manchester City arasında doğrudan temaslar var.

Guardiola onu hemen ya da bedelsiz (sözleşme bitiminde) istiyor. Öncelik Ederson’un ayrılması. (Alfredo Pedulla)
Bedelsiz nasıl alacakmis

maalesef bütçemiz buymuş

Bjk gibi seneye otemeli topçu alabiliriz belli olmaz. Biraz da konfor alanı oluşturmak için beklentiyi düşürüyorlar.

city'nin ederson için gerçekten 25 falan istemesi büyük itlik ya. normalde 10'a bitmesi gereken bir iş. sane zaten free idi, osimhen 75 bence eski etiket fiyatı uygundu ama şu isimlere şu fiyatlara benden pas.

Yem muhabbetini çok sevmem de bence cidden Ederson dışında biriyle uğraşıyoruz gibi, 25 istiyorlar ve 10 teklif varsa iner diye beklemiyoruzdur 12 gün kala (yani umarım :) )

Porto 50 istermiş, biz 40'a alsak bile oyuncuya da 4 milyon maas versek 4 senede ediyor 56 milyon.

Ederson için 15 üzerine çıkmayız. Kendisi de 6 alsa 4 senede ediyor 39 milyon. Kabaca 15 milyon euro fark eder yinede, hani Costa'yi alacağımız yokta çıkan haberlere göre yorum yapıyoruz şuan.

Hesaba sunu da ekleyelim 3 yil sonra
Ederson: 0 euro
Diogo Costa : 20-40 milyon euro

maalesef bütçemiz buymuş

Dünyada stoper ve sağ bek mi bitti. İkisini totalde 20'ye çözersin normalde ama elimi soğuk sudan sıcak suya değdirmeyeyim, isimli topçu alalım dersen 2 transfere bütün parayı bitirirsin tabii. Singo'nun olmamış hali Fransa'da doludur. Git al mesela, niye 30 milyona stoper istiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt