Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki abartı diyeceksiniz ama Osimhen neyse Barış Alper o benim gözümde. Türk olması ayrı avantaj. Hayvan gibi fizik üstünlüğü ve atletizmi var. Yerine göre asistçi yerine göre golcü. Çok kafamızı vurarız giderse 50'ye bile vermem elimde olsa.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Belki abartı diyeceksiniz ama Osimhen neyse Barış Alper o benim gözümde. Türk olması ayrı avantaj. Hayvan gibi fizik üstünlüğü ve atletizmi var. Yerine göre asistçi yerine göre golcü. Çok kafamızı vurarız giderse 50'ye bile vermem elimde olsa.

100M e mi satacaksın barısı ederini bulanı göndermek lazım aslında da onun yerine 100 harcayıp bulamazlar ondan sonra ah vah deriz kesin. 50m bi topcu için muazzam para.

Asıl 50 milyon euroya satmazsak kafamızı duvarlara vurarız çünkü ederinden fazla bu rakam. Gerçi bu yönetim yerini dolduramaz o yüzden satmasak daha iyi.

100M e mi satacaksın barısı ederini bulanı göndermek lazım aslında da onun yerine 100 harcayıp bulamazlar ondan sonra ah vah deriz kesin. 50m bi topcu için muazzam para.
Danyal 50yi ver ibo ile kavukşah'a para nasıl rezil edilir gör. Bencede iyi para ama gram güvenmiyorum.ne yerini doldurur ne başka bölgeyi tamamlayabilirler o parayla. Müthiş topçu varsın Galatasaray efsanesi olsun bizde kalsın isterim sonuna kadar.

Asıl 50 milyon euroya satmazsak kafamızı duvarlara vurarız çünkü ederinden fazla bu rakam. Gerçi bu yönetim yerini dolduramaz o yüzden satmasak daha iyi.
Yanliz söyle bir gercek de var Baris su an ki performansini atiyorum Napoli, Leipzig veya Porto gibi bir takimda gösteriyor olsaydi coktan 50M ye gitmis olurdu

Ederini bulanı satacaksın ile Avrupa da başarı vizyonları şu aşamada tezat oluşturuyor…
Aynı katkıyı alabileceğin bir oyuncu dünya üzerinde yokken (Türk olması, fizik gücü, kazanma isteği, takım aidiyeti gibi) para kazanacağım diye göndermek saçmalık… çünkü gönderdiğin paranın 2 katını harcayıp tutup tutmayacağı belli olmayan bir sürü deneme yapılabilir…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt