- 16 Haziran 2010
- 190.996
- 133.789
- 6.478
Nelsson'un kiralık transferinde maaşın tamamı Verona tarafından karşılanacak.
Kiralama bedeli 750 bin Euro, zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ise 8,5 milyon Euro olacak. (Ali Naci Küçük)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%50'sine 30-35m Euro veririz belki. Nasılsa emekli olana kadar oynayacağız ya da rekor paraya Araplara satarız, zarar etmeyiz diyorlardır bizimkiler..atıyorum 35m avro 120 taksit, CL alırsaka 10m daha Costa 15 gol atarsa 15m daha filan
bolduk daha güvenilir durmakta.Nelsson'un kiralık transferinde maaşın tamamı Verona tarafından karşılanacak.
Kiralama bedeli 750 bin Euro, zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ise 8,5 milyon Euro olacak. (Ali Naci Küçük)
Bizim şansımıza Costa gelir gol kralı oluratıyorum 35m avro 120 taksit, CL alırsaka 10m daha Costa 15 gol atarsa 15m daha filan
Rakamın ne olmadığını öğrendik sıra dogru rakamı öğrenmekte.Nelsson'un kiralık transferinde maaşın tamamı Verona tarafından karşılanacak.
Bakalım kim kazanacak bu yarışıbolduk daha güvenilir durmakta.
100M e mi satacaksın barısı ederini bulanı göndermek lazım aslında da onun yerine 100 harcayıp bulamazlar ondan sonra ah vah deriz kesin. 50m bi topcu için muazzam para.Belki abartı diyeceksiniz ama Osimhen neyse Barış Alper o benim gözümde. Türk olması ayrı avantaj. Hayvan gibi fizik üstünlüğü ve atletizmi var. Yerine göre asistçi yerine göre golcü. Çok kafamızı vurarız giderse 50'ye bile vermem elimde olsa.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Danyal 50yi ver ibo ile kavukşah'a para nasıl rezil edilir gör. Bencede iyi para ama gram güvenmiyorum.ne yerini doldurur ne başka bölgeyi tamamlayabilirler o parayla. Müthiş topçu varsın Galatasaray efsanesi olsun bizde kalsın isterim sonuna kadar.100M e mi satacaksın barısı ederini bulanı göndermek lazım aslında da onun yerine 100 harcayıp bulamazlar ondan sonra ah vah deriz kesin. 50m bi topcu için muazzam para.
Yanliz söyle bir gercek de var Baris su an ki performansini atiyorum Napoli, Leipzig veya Porto gibi bir takimda gösteriyor olsaydi coktan 50M ye gitmis olurduAsıl 50 milyon euroya satmazsak kafamızı duvarlara vurarız çünkü ederinden fazla bu rakam. Gerçi bu yönetim yerini dolduramaz o yüzden satmasak daha iyi.
frankowski transferlerinin rakamlarını tek tek doğru veren eleman
Ederini bulanı satacaksın ile Avrupa da başarı vizyonları şu aşamada tezat oluşturuyor…100M e mi satacaksın barısı ederini bulanı göndermek lazım aslında da onun yerine 100 harcayıp bulamazlar ondan sonra ah vah deriz kesin. 50m bi topcu için muazzam para.
Belki kiralarlarfrankowski transferlerinin rakamlarını tek tek doğru veren eleman