Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barıştan temiz 50 alalım ben gitmesine razıyım

iş bilen sdmiz olmadığı için tek korkum paranın çarçur edilip boey gibi yerinin doldurulamaması

barış sadece hücum konusunda dominant değil savunmaya da çok yardım ediyor, lookman gidip alınsa bile takım savunması eksikliği büyük hissedilecek o yüzden takım yapısı değişmeli

Abi bireysel kalecilik yeteneği konusunda mamar muazzam bir herif bence ismi geçenlerin hepsinden iyi geçen sene valencia'da çok maçını izledim herif illet biri bir inadı tutarsa gol yemiyor : D

Keçiören işi bozuyor 40 a satsak nolacak 50'e satsak nolacak ne gececek elimize önemli olan o, fix 50 gececekse elimize havada satılır o ayrı bizim için çok büyük para ama 20 30 gececekse kalsın o iş.
50'ye satsan yine 40 kaliyor bize. Neresi kotu bunun ? Bazen fazla ucuyorsunuz gibi geliyor bana gorende wonderkid falan satiliyor zannedecek. Dogru bir yonetim olsa o paraya yerine dolduracak adam bulur hatta o parayi gectim, o paranin yarisina da bulur birini. Bizim yonetim bulamaz o ayri.

Tam bizim yönetimden beklendiği üzere tüm yaz yatıp son 10 gün herkese teklif yapıyoruz. Bakalım kimler çerçöpünü fahiş fiyatlardan kitleyecek bize.
Haksızlık olur bu. Osimhen’i almak için epey uğraş verildi. Geçen sene kitlenenlerden de çıkmak gerekiyor bi yerde. O yüzden kolay bir dönem değil bu yaz transfer dönemi

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt