Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 7.993
- 8.316
- 2.368
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu klubun ozellikle trans konusunda ne skandallar yasadigindan haberi varmi da konusuyor boyle acaba.Niyet okumayi sevmem belki bilinçli savuyordur belki kendisine söylenenlere inaniyordur bilemem. ama bu klubu 1 sene oncesine kadar takip etmeyen adamdan da ogrenecek halimiz yok.Kanaat önderi oldu başımıza namussuz
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bizimkiler bulamayacağı için satmamak > 40 milyon euro bana göre 2 sene olacak neredeyse hala sag bekimiz yok mesela. En iyi adamlarimizdan birini gönderdik 35 e sonuç? geri yerini onunla bile doldurmayi istiyoruzda olmuyor. Şimdi agustosta yine en iyi adamlarımızdan birini gönderince. 2 hafta kalmisken listeye 2 senedir sag bekin yerini dolduramayanlar şimdide yapamayacak, orayida boş birakacak bu net yani. Biri gelmeyecek ki o parada çar cur olacak.
Ben çok barışcı değilim abi ya zaten, kerem gidince de herkes ah vah cekiyordu bir şekilde yine yolumuzu bulduk galatasaray bu yine yolunu bulurda şu keçiörene gidecek para meselesi can sıkıcı. Peki şeyi sorucam sana barış giderse lookman tarzı bilindik bir isime mi gideriz acaba 'okan listemiz var' dedi çünkü.
Yonetim de nabız düşürtüyor buna homurdanma başladı mı X'te yazdırıyorlar gibi. Yönetim yüzünden bir patlasa transfer duyumunda falan linç ederler bunu. Osimhen sebebiyle hep sevgi dolu yüzünü gördü kulübün.Bu klubun ozellikle trans konusunda ne skandallar yasadigindan haberi varmi da konusuyor boyle acaba.Niyet okumayi sevmem belki bilinci savuyordur belki,kendisine söylenenlere inaniyordur bilemem. ama bu klubu 1 sene oncesine kadar takip etmeyen adamdan da ogrenecek halimiz yok.
tamam gel
Suan satmak mantikli degil zaten Agustos sonuna yaklastik, yoksa Temmuz ayi falan olsaydi buna karsi olmazdim.
Birde Turk oyuncularin onunu de acmak lazim, yani eger bir Turk oyuncusu ben Avrupa'ya gitmek istiyorum derse ona belirli bir zaman sonra bu yolu -dogru finansal anlasmada- acmak lazim. Baris artik 25 yasinda yani tam uygun zamani aslinda.
Sonra pismanlikti, yok beni birakmadilar gibi seyler duymak istemiyorum. Evet buyuk kulubuz ama bir Ingiliz, Italyan ve Ispanyol takimi da degiliz bunun da bilincinde olmaliyiz. Ligimizin seviyesi ortada, burada oyuncular belirli bir yastan sonra gitmek istemesi kadar normal birsey yok yani bir EPL, Laliga veya Serie A deneyimi ve oradaki hayati gormek istemesi cok normal. Cunku burada fazla gelisemez artik belirli bir noktadan sonra.
Simdi soyle bakmak lazim, bir oyuncudan mesela 40 milyon euro kazanirsak onun yerine alinacak adam 20 milyon euro falan olmali en fazla. Gerisi de guzel kazanc dersin ve kasaya koyarsin.
Biz yapamiyoruz o ayri bir durum.
Okan Buruk'a bakarsak o hemen hazir oyuncu ister, hocayi biliyoruz artik.
Hakan'i alsak olabilirdi gerci yerli sayilmasi bir kenara UEFA'nin belirledigi kriterlere uymuyor CL Listesi icin, o da ayri bir sorun.bence bu konudaki en büyük sorun türk oyuncu bulmak
barışı 50ye sattığımızda ben yerinin dolmayacağını düşünmüyorum
ama yerli oyuncu bulamıyoruz
hiçbir mevkide burayı da yerli yapalım diyebileceğimiz oyuncu yok şu an
ha bir de geç kalındı tabi
İlave olarak Barış bu performansı sürekli gösteremeyebilir. Fundementali sağlam değil maalesef. Performasını bir şekilde zirveye taşıdı, burada kalıcı olup olmayacağı soru işareti. Değerini bulduysa ve fiyatlar doğruysa vermek lazım. Yerini doldurmak zor. Ama bunu yapması gerekenler belli.Suan satmak mantikli degil zaten Agustos sonuna yaklastik, yoksa Temmuz ayi falan olsaydi buna karsi olmazdim.
Birde Turk oyuncularin onunu de acmak lazim, yani eger bir Turk oyuncusu ben Avrupa'ya gitmek istiyorum derse ona belirli bir zaman sonra bu yolu -dogru finansal anlasmada- acmak lazim. Baris artik 25 yasinda yani tam uygun zamani aslinda.
Sonra pismanlikti, yok beni birakmadilar gibi seyler duymak istemiyorum. Evet buyuk kulubuz ama bir Ingiliz, Italyan ve Ispanyol takimi da degiliz bunun da bilincinde olmaliyiz. Ligimizin seviyesi ortada, burada oyuncular belirli bir yastan sonra gitmek istemesi kadar normal birsey yok yani bir EPL, Laliga veya Serie A deneyimi ve oradaki hayati gormek istemesi cok normal. Cunku burada fazla gelisemez artik belirli bir noktadan sonra.
Simdi soyle bakmak lazim, bir oyuncudan mesela 40 milyon euro kazanirsak onun yerine alinacak adam 20 milyon euro falan olmali en fazla. Gerisi de guzel kazanc dersin ve kasaya koyarsin.
Biz yapamiyoruz o ayri bir durum.
Okan Buruk'a bakarsak o hemen hazir oyuncu ister, hocayi biliyoruz artik.
Özel ekip oluşturup sürekli bireysel ekstra yapıyor kulüp antremanları haricinde. Kafayı futbola vermesini Mertens'i mentör olarak seçip dibinden ayrılmamasından anlayabiliriz. Iş ahlakı olan birisi belli. Fiziğini böyle korudukça karabasan gibi çökecektir lige en az 5 6 sezon dahaİlave olarak Barış bu performansı sürekli gösteremeyebilir. Fundementali sağlam değil maalesef. Performasını bir şekilde zirveye taşıdı, burada kalıcı olup olmayacağı soru işareti. Değerini bulduysa ve fiyatlar doğruysa vermek lazım. Yerini doldurmak zor. Ama bunu yapması gerekenler belli.
Barış'ın performansı düşerse, seneye hiç bir şey etmeme riski de var.
Görüşmeler erken aşamada diyor