Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
o kadar olur mu diyeceğim de pot a ve bden gelecek rakiplere göre daha fazlası bile olur bu kafayla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar olur mu diyeceğim de pot a ve bden gelecek rakiplere göre daha fazlası bile olur bu kafayla
Aldik mi rts sana guvenirimmamardashvili hayırlı olsun
Bizimkiler bulamayacağı için satmamak > 40 milyon euro bana göre 2 sene olacak neredeyse hala sag bekimiz yok mesela. En iyi adamlarimizdan birini gönderdik 35 e sonuç? geri yerini onunla bile doldurmayi istiyoruzda olmuyor. Şimdi agustosta yine en iyi adamlarımızdan birini gönderince. 2 hafta kalmisken listeye 2 senedir sag bekin yerini dolduramayanlar şimdide yapamayacak, orayida boş birakacak bu net yani. Biri gelmeyecek ki o parada çar cur olacak.50'ye satsan yine 40 kaliyor bize. Neresi kotu bunun ? Bazen fazla ucuyorsunuz gibi geliyor bana gorende wonderkid falan satiliyor zannecek. Dogru bir yonetim olsa o paraya yerine dolduracak adam bulur hatta o parayi gectim, o paranin yarisina da bulur birini. Bizim yonetim bulamaz o ayri.
opsiyonlu kiralayabiliriz bence mantıklı bi transfer olurAldik mi rts sana guvenirim
Ben çok barışcı değilim abi ya zaten, kerem gidince de herkes ah vah cekiyordu bir şekilde yine yolumuzu bulduk galatasaray bu yine yolunu bulurda şu keçiörene gidecek para meselesi can sıkıcı. Peki şeyi sorucam sana barış giderse lookman tarzı bilindik bir isime mi gideriz acaba 'okan listemiz var' dedi çünkü. Benim isteğim hep yetenekli siyahi bir pırpır kanat oyuncusu biraz williams kardeşler ekolü ama piyasada öyle bir adam almakta kafadan 30 40 eder zaten.50'ye satsan yine 40 kaliyor bize. Neresi kotu bunun ? Bazen fazla ucuyorsunuz gibi geliyor bana gorende wonderkid falan satiliyor zannedecek. Dogru bir yonetim olsa o paraya yerine dolduracak adam bulur hatta o parayi gectim, o paranin yarisina da bulur birini. Bizim yonetim bulamaz o ayri.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Opsiyon vermezler düz 1 sene kiralayabilirler.opsiyonlu kiralayabiliriz bence mantıklı bi transfer olur
Kanaat önderi oldu başımıza namussuzYa buchi bizemi ogretecen galatasarayi gozunu sevdigim sovdurtme kendine
Buyuk olasılıkla bitirirlerAdemola zu arsenal o zaman
E bunda leminayı az ileri çekince şu anki sistem oluyor---------------Ederson
-----Sanchez - Lemina - Akanji
Sallai----Torreira---G. Sara----Jakops
----L. Sane-----Osimhen----Barış
Tahmini ne kadar sürer hocamElit oyuncularla ilgilenmek biraz zaman alabiliyor
Sing Kim rdas