Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50'ye satsan yine 40 kaliyor bize. Neresi kotu bunun ? Bazen fazla ucuyorsunuz gibi geliyor bana gorende wonderkid falan satiliyor zannecek. Dogru bir yonetim olsa o paraya yerine dolduracak adam bulur hatta o parayi gectim, o paranin yarisina da bulur birini. Bizim yonetim bulamaz o ayri.
Bizimkiler bulamayacağı için satmamak > 40 milyon euro bana göre 2 sene olacak neredeyse hala sag bekimiz yok mesela. En iyi adamlarimizdan birini gönderdik 35 e sonuç? geri yerini onunla bile doldurmayi istiyoruzda olmuyor. Şimdi agustosta yine en iyi adamlarımızdan birini gönderince. 2 hafta kalmisken listeye 2 senedir sag bekin yerini dolduramayanlar şimdide yapamayacak, orayida boş birakacak bu net yani. Biri gelmeyecek ki o parada çar cur olacak.

50'ye satsan yine 40 kaliyor bize. Neresi kotu bunun ? Bazen fazla ucuyorsunuz gibi geliyor bana gorende wonderkid falan satiliyor zannedecek. Dogru bir yonetim olsa o paraya yerine dolduracak adam bulur hatta o parayi gectim, o paranin yarisina da bulur birini. Bizim yonetim bulamaz o ayri.
Ben çok barışcı değilim abi ya zaten, kerem gidince de herkes ah vah cekiyordu bir şekilde yine yolumuzu bulduk galatasaray bu yine yolunu bulurda şu keçiörene gidecek para meselesi can sıkıcı. Peki şeyi sorucam sana barış giderse lookman tarzı bilindik bir isime mi gideriz acaba 'okan listemiz var' dedi çünkü. Benim isteğim hep yetenekli siyahi bir pırpır kanat oyuncusu biraz williams kardeşler ekolü ama piyasada öyle bir adam almakta kafadan 30 40 eder zaten.

Yav buchi kavukcunun ai ile oluşturduğu bir karakter, yok öyle biri. osimhen'in fotoğraflarındaki arkadaşı başka kişi sizi yiyiyorlar inanmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt