- 16 Haziran 2010
- 191.055
- 133.856
- 6.478
Bilmem, az once Okan'in attigi tweet icin yazdim yoksa inandigimdan degil de.Mamar, costa kadar zor değil mi yahu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem, az once Okan'in attigi tweet icin yazdim yoksa inandigimdan degil de.Mamar, costa kadar zor değil mi yahu?
Evet ucakta su an geliyorMamardasvili'yi almışız doğru mu?
50'ye satsan yine 40 kaliyor bize. Neresi kotu bunun ? Bazen fazla ucuyorsunuz gibi geliyor bana gorende wonderkid falan satiliyor zannedecek. Dogru bir yonetim olsa o paraya yerine dolduracak adam bulur hatta o parayi gectim, o paranin yarisina da bulur birini. Bizim yonetim bulamaz o ayri.Keçiören işi bozuyor 40 a satsak nolacak 50'e satsak nolacak ne gececek elimize önemli olan o, fix 50 gececekse elimize havada satılır o ayrı bizim için çok büyük para ama 20 30 gececekse kalsın o iş.
Mamar gelsin isterim. cunyor dondurma gibiBilmem, az once Okan'in attigi tweet icin yazdim yoksa inandigimdan degil de.
reis clde averajımız ne olur tahminin nedir?2 ıylılı kıdır zımın vır ızmını kıdır bıklıyılım
ılmızsı hıpbırıbır sıldırırız!!!!!!!!
2 eylülden sonra sallayana sallarım!!!!
okadar belliydiki ellerine yüzlerine bulaştıracakları!!!!
lanet olsun!!!!
Yoğundum ağabeyNerelerdeydin kanks yaw?
alamayız dostumMamar gelsin isterim. cunyor dondurma gibi
Haksızlık olur bu. Osimhen’i almak için epey uğraş verildi. Geçen sene kitlenenlerden de çıkmak gerekiyor bi yerde. O yüzden kolay bir dönem değil bu yaz transfer dönemiTam bizim yönetimden beklendiği üzere tüm yaz yatıp son 10 gün herkese teklif yapıyoruz. Bakalım kimler çerçöpünü fahiş fiyatlardan kitleyecek bize.
biliyomalamayız dostum
Yok.Mamardasvili'yi almışız doğru mu?
reis clde averajımız ne olur tahminin nedir?