Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot İlkay’dan iyi pasördür her anlamda.

İlkay boşluklara daha iyi girer.

Rabiot topla dribbling yapar bence ikisi de çalım falan atamaz.

Rabiot daha bir hazırlayıcı İlkay daha bitirici.

Yerli olması falan okay da Rabiot da İlkay’a yakın kalitede bir herif, yaşı da malum daha genç.

İlkay daha bir dar alanda tek pasçı, driblingçileri, hızlı oyuncuları duvar olarak tamamlayıcı bir oyuncu gibi. Rabiot daha derinde bir miktar daha ayağında top tutarak oynayan, üstüne iyi paslar veren tarzda. Yalnız temposu falan düşmüştür korkarım. En az Sane maaşı da ister kesin. Bizde 8 numaraya koysan CL standardı için takımı yumuşatır mı emin değilim, yani daha lüks bir Sara gibi mi olur oyun içinde 8 numarada yoksa prese, dirence katkısı eski genç Rabiot kadar olur mu soru işareti... Ya da Sara yerine oynayacak, o da ne kadar elzem bilmiyorum.

Bence maliyeti de düşünülerek gereksiz gibi. Onun yerine taş bir sağ bek veya daha pahalıya daha iyi bir kaleci alınmasını tercih ederim.

Illa ki her mac birileri aksayacak, kotu oynayacak ve hatta batiracak. Bu bir kisi de olabilir 2-3 tw. Kalan 8-10 kisi bunlari tasiyamaz mi? Ilk onbirde arada sirada tecrub3 kazanmak icin U-23 birileri baslamali. Diger liglerde genc kavrami U-20 falan ama bizde maalesef bu U-23. 28+ topculari toplamaktan bikmadik.

Herif belki maaş pazarlığı yapıyor uyanık olmak lazım. Hemen eleştiriyorsunuz

Yönetime karşı düşmanca tutumu var bence bizim taraftarin. Belmas döneminden sonra özellikle arttı. Ben bu yönetimi destekliyorum ve takdir ediyorum transfer dönemini de en iyi şekilde tamamlayacaklarına inanıyorum.
#sagduyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt