Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.569
- 23.970
- 2.473
akanji gsyi tanımıyorum demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akanji gsyi tanımıyorum demiş
Rabiot İlkay’dan iyi pasördür her anlamda.
İlkay boşluklara daha iyi girer.
Rabiot topla dribbling yapar bence ikisi de çalım falan atamaz.
Rabiot daha bir hazırlayıcı İlkay daha bitirici.
Yerli olması falan okay da Rabiot da İlkay’a yakın kalitede bir herif, yaşı da malum daha genç.
Gs ile alakam yok demiş fabrizio'nun postunun altınaakanji: sizin allahınız yok mu bırakın gsye gideyim
Gelmek istemeyen, sinyal vermeyen adamin kulübüyle niye anlasiyorsun derlerfabrizio böyle bir haber girdiyse yönetimle ne ilgisi var çıldırdınız mı siz
Abi ismin Targutay mı ??Onlar anlamaz haldeeeğnn semicenk dinliyorum
SelamiAbi ismin Targutay mı ??
Rekabet iyidir rtaşAbdülkerim'e biraz ayıp ediliyor gibi hissediyorum adam gayet iyi başladı
Jankat, bir İsmail çipe değil.Ona birsey olursa sen gecersin kaleye. Daha günayi yeterli olmaz avrupa icin derken jankat ile cikariz artik.
Niye ? Nasıl bir ayıp ediliyorAbdülkerim'e biraz ayıp ediliyor gibi hissediyorum adam gayet iyi başladı
Rekabet yok o bolgede, iki stoper ve 2 acemi cocuk duruyor suan. Buna farkli pencereden bakmamiz gerek.Abdülkerim'e biraz ayıp ediliyor gibi hissediyorum adam gayet iyi başladı
yerine oyuncu bakılıyor gibi bi hava varNiye ? Nasıl bir ayıp ediliyor
Önde bastığımız şamp ligi maçında ortasahanın ilerisinde rakibe basarken belini döndüremeyip şok bir gol yedirdiğini görür gibiyim.Abdülkerim'e biraz ayıp ediliyor gibi hissediyorum adam gayet iyi başladı