Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışı satalım 50 milyon daha ne zaman gelecek. Hele böyle daha olgun ve ne yapacağını biliyor gibi davranırken hemen satalım.
Yerine de alırız birini nede olsa 50 milyon var 3-5 tane yabancı alırız ne olacak nasıl olsa yabancı sınırı diye bir şey yok.
Ha zorlanırsak uğurcan gerizekalısına 20sıkarız en kötü basıl olsa başka çaremiz yok değil mi.
Her oyuncuyu sarmak gibi bir zorunluğumuz yok.
Satmak istiyorsanız gidin zanioloyu satın sizi tutan yok.

6 ay önce aptal bir yedek oyuncuyu 80 milyona saplamışken 50 çok iyi diye kendi elinizle büyütebilmeyi engelleyin abi.
Bu kafayla kerem niye 12ye gitti diye ağlamayı bırakın.

Gidip Singo'yu alın.
Singo asla 20 milyon üstü bir oyuncu değil ama Akanji'ye 20 milyon € bağlayacağıma gider bununla 25'e falan anlaşmaya çalışırım.

Artık oynatıp geri para kazanabileceğimiz veya kullanıp aldığımız fiyatın bir tık altına satabileceğimiz adamlar almamız lazım.

Akanji açıklaması tuhaf bu arada. Ya gerçekten ortada bir şey yok ya da oyuncu elini güçlendiriyor pazarlıkta. Ancak haberim yok demesi enteresan, üstüne Fabri haberi siliyor ki haberinden emin olsa yapmaz. Kısacası Akanji işinde bir iş var ve bu gayet olumsuz.
Bence de sıkıntı Üstat. Yine yanlış menajere gittik herhalde

sane 30
akanji 30
ederson 31

total maaş yaklaşık 25-30 milyon €

şu planlama hiçbir türlü sürdürebilir değil, bunların arasına parlayıp değerlenecek 1-2 genco atmak lazım

yoksa bu şekilde 5 florya satsan da çöküş garanti

abdulk, sanchez, torreira, icardi, lemina vs kemiklerin hepsi otuzlarında
Sane ne ara 30 olmus? Alirken 29 idi.

Costa için 40-50 deniliyor. barışı bu fiyatlara neoma satıp, costayı alacağız ne yapacağız ?

ooğğğğlummmm!
akanji ne ara yattı lan yuhhh!
daha 1 saat önce almıştık.
bir de oyuncunun kendisi yalanlamış yuhh yaa...

Sen de mi Brütüs?

İnsanlar farklı yorumluyor gibi sanki. Ben daha yattığını anlamadım. Romano oyuncuya daha teklif yapılmadı, yapılacak demiş. Akanji de bu posttan önceki postta anlaşma takın haberine haberim yok demiş. Daha teklif gitmemiş işte. Ha teklif gittiğinde reddedebilir yani, niye olmasın?

Ben şimdi bunu yazarken yeni haber çıktı mı diye bakmadım bir de. Yeni haber mi var?

Bu ne lo? Kaziklamaktan bikmadiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt