Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.025
- 17.894
- 2.838
1 milyona almis herifler
gayet alınabilirdi
gayet alınabilirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer de kuluple anlasir topcuyla anlasamayiz(akanji)
Neyin transferi bu?Bu ne lo? Kaziklamaktan bikmadiniz
![]()
2025 FIFA Club World Cup Grass Cube - Official FIFA Store
Encased cube featuring real grass and soil from the pitch of the 2025 FIFA Club World Cup Final at MetLife Stadium. A unique collector’s item from the inaugural 32-team tournament, commemorating a historic moment in club football. Product will include Team Names and Final Score - Chelsea FC 3 -...store.fifa.com
#yüzdeyüz
Morata düzgün yollandı. Dişini kırar mısın lütfen? TeşekkürlerHiç şaşırmıyorum her zamanki yönetim işte...
Bir haltı da düzgün yapsalar dişimi kıracağım.
Her konuda rezil bir yönetimimiz var.
Zaten as değil, yedek. Ederson için bahsedilen bonservis ve maaş gerçek ise, yedek Jankat ile çıkmayı yeğlerim. Ederson M.City için mükemmel, ama bizim için ne vereceği belli değil. Donnarumma dersen eyvallah, maaş da bonservis de konuşulmaz.Ama avrupayi götürecek kalecide degil. En azindan simdilik.
Nasıl essah mı renkdaş? Adam kendisi çıkıp „haberim yok“ yazdı gittiAkanji transferi ne alemde gençler? söylenenler essah mı?
Eyvah bunu duyduğum iyi olmadı üzüldümNasıl essah mı renkdaş? Adam kendisi çıkıp „haberim yok“ yazdı gitti
şaka gibi yav adamın haberi bile yok
Yav iyimisin? Adminler h.o. yazinca mi gerceklesiyor transfer? Sabahtan beri kac tane uye yazinca birsey yok?buradaki adminler neden bir sey kesinlesmeden hayirli olsun diyip bizi heyecanlandiriyor onu anlamadim? edersonda da 2-3 hafta once hayirli olsun dendi hala tik yok ortada. hayirli olsun deniliyorsa 2-3 gune bitmeli is.