Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama avrupayi götürecek kalecide degil. En azindan simdilik.
Zaten as değil, yedek. Ederson için bahsedilen bonservis ve maaş gerçek ise, yedek Jankat ile çıkmayı yeğlerim. Ederson M.City için mükemmel, ama bizim için ne vereceği belli değil. Donnarumma dersen eyvallah, maaş da bonservis de konuşulmaz.

buradaki adminler neden bir sey kesinlesmeden hayirli olsun diyip bizi heyecanlandiriyor onu anlamadim? edersonda da 2-3 hafta once hayirli olsun dendi hala tik yok ortada. hayirli olsun deniliyorsa 2-3 gune bitmeli is.

buradaki adminler neden bir sey kesinlesmeden hayirli olsun diyip bizi heyecanlandiriyor onu anlamadim? edersonda da 2-3 hafta once hayirli olsun dendi hala tik yok ortada. hayirli olsun deniliyorsa 2-3 gune bitmeli is.
Yav iyimisin? Adminler h.o. yazinca mi gerceklesiyor transfer? Sabahtan beri kac tane uye yazinca birsey yok?
Burada herkes bilinen muhabirlerin haberlerine gore yorum yaziyor , adminler mi suclu olmus :D

Akanji olayında Yağız ve Kankasi Fabri operasyon mu çekti diye düşünüyorum bir yandan. Olacak işi bozmuş olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt