Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.103
- 39.429
- 3.993
Nelsson gibi Danimarka milli takımı oyuncusu nasil bu hallere düştü cok üzücü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav 6 m icin teminat mi istenir ahjsjsjsksTest ediyoruz dostum işe yararsa zanioloyu saplarken kullanacağız.
Secim var 2026da, temizlenir diye umut edelim. Gitmesi gereken cok ceketli varYonetim herseyden önce içindeki bas belalarını temizlemeli Eray yazgan denen herif sırf gs liseli diye kovulmuyor onun yüzünden hertur pislikle ugrasiyoruz
Bizden uzak olsunlar da başka birileri verir cezalarını.yalan yok
bağıra bağıra Sami Yen'de Galatasaray - City maçı geliyor gibi. böyle bir hissim var.
Osi vs Haaland
olursa Ederson vs Donna gibi işler.
Adam hem Puma ile gorusuyor, hem oyuncu satislariyla ilgileniyor, hemde takima transfer yapma gayretinde.
Bildigin one man show. Kimse yok ki kulupte yardim edecek. Geri kalan yoneticileri at cope gitsin. Bundan dolayi kendisine birsey de diyemiyorum cunku hepsine yetisemiyor.
Istegim degil tabi ama yaz basindan beri boyle bir sey donuyor kafamda.Bizden uzak olsunlar da başka birileri verir cezalarını.
Bu da yaslanmaya baslamis, simdi ki resimlerine bak Kavukcu'nun bir de 6 ay onceki resimlerine. Sabahtan aksama kadar her yere kosturuyorlar adami, once yaninda Hatip vardi ama ondan bir sey beklemek yerine kulubu daha da zarara ugratti. Simdi de sakatligindan dolayi birsey yapamiyor artik ondan da Kavukcu yapmaya calisiyor tek basina.O açıdan haklısın.
Erden Timur için de benzerdi durum adam sağlığından oluyordu.
GSYİAD tayfa ancak konuşuyor
Hangi kanal için bot basıyor diyorlar fikrin var mı htalks, sinan vs baya kişi demişBurdan anladigim, biz Gardiye git isi pisir, ceketliler olarak gelir bitiririz , davul zurna ucak falan ayarlariz ...
O paralara inşallah yatar zaten. Olması gerekenin iki katı hem maaş hem bonsEderson işi yatar. 9 maaş 18 bonservis.
'Taraftar çıldırdı Edersonu istiyor' gibi bir avelliğe girmeyiz umarımYönetimin maç sonrası açıklamaları şimdiden söyleyeyim : Taraftarımız rahat olsun gereken transferler yapılacaktır. Daha vaktimiz var![]()