Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben avrupa'da başarı beklemiyorum. 3 galibiyet bile yeterli benim icin. Bu kadro 9 puanı bile zor alır. 😬

Galatasaraylının ahını alma yanarsın sevgili City.

İşin garip tarafı hoca da mac oncesi yada sonları transferler ilgili hiç konuşmuyor, gülüyor geçiştiriyor soruyu o kısımda garip

Bu doğru değil sanırım. Cuesta işi de bir an önce sonuçlansın da Cuesta'dan da paramızı kazanalım.

TeminatSaray

Galatasaray, Carlos Cuesta transferi için Vasco de Gama'dan teminat istedi.

Admar Lopes, Türkiye'ye giderek bizzat ödeme garantilerini sunmak ve transfer sürecini hızlandırmak için görüşmelerde bulunuyor. (@ntvascainos )

4 büyüklerin mac kadrolarına bakıyorum, 8jk ,lazyo ,hatta fenerin bile her maç her sene altyapıdan çocuklar yedeklerde oluyor hatta tjk ve lazyo bunlari oynatiyorda bizim en son altyapıdan nezaman çocuk çıktı yada maçta süre aldı desek kimse hatırlamaz sanirim
Fenerin son 3 senede altyapıdan çıkarıp oynattığı tek adam yusuf.
Sende en son metehan oynadı.
Berat yetişsin diye gönderildi.
Belçika diye bir tarafını yırtan aptalı gönderdik ki oynatılacaktı.
Trabzon 60 senede bir şampiyon olan bir kulüp, diğeri de şerefli üçüncü olduğu için onlar için sorun olmuyor.
Alt yapı altyapı diye derin fantazilere de girmeye gerek yok. Yunus gibi bir güç çıkarmışız.
Barış ve kerem de çok düşük maliyetlere toplanıp yetiştirilmiş oyunculardı.
Uefanın absürt kuralı hariç bir esprisi yok. 3 senede bir tane yunus çıksın her sene barış gibi bir velet transfer edelim yeter.

Son olarak jenerasyon olarak son 3-4 sene pek verimli değildi. Buraya önem veren bir trabzon vardı onlar da finalde elendi. Sonucunu aldılar denilebilir.

Bu işler zamanla olur daha seçici ve profesyonel bir yapıya evrilmediğimiz sürece boş işler. Tüm ligde tüm takımlar arasında 5-10 senede yunus kadar bir yetenek çıkar çekirdekten en üste çıkan o kadar.
16 yaşında altyapıya alıp alttan çıkardık ilüzyonuna kapılmamak lazım bu hata işletir.

Son 5 seneki mevcut vizyonu devam ettirmek lazım asıl.

Boey, kerem, barış, marcao vizyonunun devam edilmesi gerekiyor çok net.

TeminatSaray

Galatasaray, Carlos Cuesta transferi için Vasco de Gama'dan teminat istedi.

Admar Lopes, Türkiye'ye giderek bizzat ödeme garantilerini sunmak ve transfer sürecini hızlandırmak için görüşmelerde bulunuyor. (@ntvascainos )
2 kulüp yarışıyorken elde kalmasında bir an önce sonuçlansın Cuesta işi.

Haluklar haftalik yayinlari mi azaltti? Sanki 2 gunde 1 online oluyorlardi. Mac sonu vs yuzunden heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt