Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.302
- 8.871
- 2.518
Ben avrupa'da başarı beklemiyorum. 3 galibiyet bile yeterli benim icin. Bu kadro 9 puanı bile zor alır. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz napiyoz
Biz napiyoz
yalan yokGalatasaraylının ahını alma yanarsın sevgili City.
Muhtemelen teklifimiz City'i tatmin etmiyor onlarda teklif bekliyoruz diyorlar.Bizimkiler teklif yapmadan oyuncu almaya calisiyorlar. Transferde bir devrimin esigindeyiz.
Fenerin son 3 senede altyapıdan çıkarıp oynattığı tek adam yusuf.4 büyüklerin mac kadrolarına bakıyorum, 8jk ,lazyo ,hatta fenerin bile her maç her sene altyapıdan çocuklar yedeklerde oluyor hatta tjk ve lazyo bunlari oynatiyorda bizim en son altyapıdan nezaman çocuk çıktı yada maçta süre aldı desek kimse hatırlamaz sanirim
2 kulüp yarışıyorken elde kalmasında bir an önce sonuçlansın Cuesta işi.TeminatSaray
Galatasaray, Carlos Cuesta transferi için Vasco de Gama'dan teminat istedi.
Admar Lopes, Türkiye'ye giderek bizzat ödeme garantilerini sunmak ve transfer sürecini hızlandırmak için görüşmelerde bulunuyor. (@ntvascainos )
Harbiden.Teminat istemeler,iki klübü bir birine sokmalar.Bizimkilere pazarlık nasıl yapılır öğretmiş napoli başkanı.