Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 büyüklerin mac kadrolarına bakıyorum, 8jk ,lazyo ,hatta fenerin bile her maç her sene altyapıdan çocuklar yedeklerde oluyor hatta tjk ve lazyo bunlari oynatiyorda bizim en son altyapıdan nezaman çocuk çıktı yada maçta süre aldı desek kimse hatırlamaz sanirim

Haluk'un hayatında verdiği en doğru karar şu adamla arkadaşlığını sonlandırmak olabilir
Böyle bir adamla arkadaş olabileceğimi tahayyül edemiyorum
Ozel kismini bilmem, ilgilendirmezde ama program olarak ali koca karsi iyi yayinlardi genel anlamda.

Haluk o noktadaki dozajini kisti biraz setenlerle beraber.yoksa gokhanin superchat hastaligi setende de var bariz.

Asil merakim gecenlerde "spor gecesinin yuzde 50si benim" diye bir sey dedi haluk, yayinlari gokhan yapiyor, sponsor yok, ama yuzde 50 gelirini aliyor mu mesela. Ilginc durumlar.

Bide TV kanalinda program olayinida ozlemis haluk besbelli, o TV100 eklentisi de olunca nispeten sacmalayan formatta gs+fb li program isini kotarabildiler su ana kadar (murat asik cok zorlaniyor bazen icindeki fanatigi disari salmamak icin)

Tomiyasuyu njye kimse almiyor diyecektim de herifin son 3 sezonu yok gibi sakatliklardan..
Kronik oldugunu yeni fark ediyorum arsenal maclarinda denk geldigimde baya sans buluyordu ..Gecen sezonu ise full kacirmis..

Başkan öyle söyledi ama işte bence o para hala kasaya girmedi. Bu kadar uzamasına istinaden dedim zaten süreci biraz Erden Timur dönemine benzettim. İcardi sonrası CL'ye kalana kadar kimseyi alamamıştık. Sonra açıklamıştı paramız yoktu diye.
O donem ile bugun cok farkli, o donemde gercekten para azdi CL'ye girene kadar da limit sorunumuz vardi sonra o garanti olunca ekstra limitimiz oldu ve transferler geldi. Suanki durum cok farkli yani. Sermaye artirimindan gelen para da eklendi bunlar coktan kasaya girmis vaziyette. Suan sorun para eksikligi veya butce degil, sorun tamamen bizde bir yonetici haric baska kimse transferlere bakmiyor. Bir kisi de her tarafa ucamayacagina gore isler bu kadar yavas ilerliyor.

O donem ile bugun cok farkli, o donemde gercekten para azdi CL'ye girene kadar da limit sorunumuz vardi sonra o garanti olunca ekstra limitimiz oldu ve transferler geldi. Suanki durum cok farkli yani. Sermaye artirimindan gelen para da eklendi bunlar coktan kasaya girmis vaziyette. Suan sorun para eksikligi veya butce degil, sorun tamamen bizde bir yonetici haric baska kimse transferlere bakmiyor. Bir kisi de her tarafa ucamayacagina gore isler bu kadar yavas ilerliyor.

Umarım para gerçekten vardır. Varsa bir şekilde alırız o zaman zaten.

Insallah söyle 3-4 öne geceriz de son 4-5 dk icardi girer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt