Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.203
- 13.997
- 1.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk'un hayatında verdiği en doğru karar şu adamla arkadaşlığını sonlandırmak olabilir@Emre Zeytinli ne hale geldi favori kanalin.
Gorsele bak adam SACI OLDUGU zamandan foto koymus, kapakta I harfi yuzunden font bozulmus sonra..
Izlemiyorum hic ama gorseli gorunce "vay be" dedim- icerik kalitesi dustu belli ki
Ekli dosyayı görüntüle 298902
Genede gokhani setene tercih ederim ayrida. Mac sonlari kitlesinede goz diktiler, Htalks /ilgazli vole ekibi/sinanli yayina karsi olarakAkşama hazır mıyız?![]()
Ozel kismini bilmem, ilgilendirmezde ama program olarak ali koca karsi iyi yayinlardi genel anlamda.Haluk'un hayatında verdiği en doğru karar şu adamla arkadaşlığını sonlandırmak olabilir
Böyle bir adamla arkadaş olabileceğimi tahayyül edemiyorum
O donem ile bugun cok farkli, o donemde gercekten para azdi CL'ye girene kadar da limit sorunumuz vardi sonra o garanti olunca ekstra limitimiz oldu ve transferler geldi. Suanki durum cok farkli yani. Sermaye artirimindan gelen para da eklendi bunlar coktan kasaya girmis vaziyette. Suan sorun para eksikligi veya butce degil, sorun tamamen bizde bir yonetici haric baska kimse transferlere bakmiyor. Bir kisi de her tarafa ucamayacagina gore isler bu kadar yavas ilerliyor.Başkan öyle söyledi ama işte bence o para hala kasaya girmedi. Bu kadar uzamasına istinaden dedim zaten süreci biraz Erden Timur dönemine benzettim. İcardi sonrası CL'ye kalana kadar kimseyi alamamıştık. Sonra açıklamıştı paramız yoktu diye.
Kimseyi alamazlarsa son gün ona gideceğimiz bariz.Tomiyasuyu njye kimse almiyor diyecektim de herifin son 3 sezonu yok gibi sakatliklardan..
Kronik oldugunu yeni fark ediyorum arsenal maclarinda denk geldigimde baya sans buluyordu ..Gecen sezonu ise full kacirmis..
Direkt katiliyor.Seneye CL katilim hakki belli m? Bu sene sampiyon olan direk mi katiliyor yoksa play off asamasindan mi
Kimseyi alamazlarsa son gün ona gideceğimiz bariz.
O donem ile bugun cok farkli, o donemde gercekten para azdi CL'ye girene kadar da limit sorunumuz vardi sonra o garanti olunca ekstra limitimiz oldu ve transferler geldi. Suanki durum cok farkli yani. Sermaye artirimindan gelen para da eklendi bunlar coktan kasaya girmis vaziyette. Suan sorun para eksikligi veya butce degil, sorun tamamen bizde bir yonetici haric baska kimse transferlere bakmiyor. Bir kisi de her tarafa ucamayacagina gore isler bu kadar yavas ilerliyor.

Elinden telefonu da alsınlarAllah askina ozellikle bu gunlerde Hatipoglu en ufak transfer konusuyla ilgilenmesin. Gider BAY i satar 20 ye ugurcan alir falan gibi seyler geliyor aklima.
Uzak dursun bu adam. Gerekirse eylule kadar gitsin izin falan yapsin