- 26 Ocak 2021
- 35.178
- 33.797
- 2.233

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış pavard o adam sen pavardsin
Beynim döndüYanlış pavard o adam sen pavardsin
Tabiki hoca bilir en iyisini ama ben bunun doğru olduğuna katılmıyorum. Edersonu da alırsak kaleci, sanchez, apo, lemina, torreira zaten ayağı iyi olan oyuncular, oyun kurulumunda sıkıntı olmaz. Bize soldaki eren, jacobs gibi ileri geri oynayan tempolu bek daha uygun benceHocanın bu sene kafasında ki plan net gibi. Top bizdeyken 3-3-4 gibi dizilecegiz sahada o yüzden de stoperlesen bek istiyor sağ tarafa. Sol bek ful ileride olacak sağ bek geride bekçi görevi görecek tarzda. Hazırlık maçlarında Eren ile jakopsu kanat kullanma sebebi de bundandı bence.
Hayır tam tersi pavard @Sağ bek oynayabilen stoperYanlış pavard o adam sen pavardsin
Pavard da sağ bek başlamış kariyere yaw o da stoper oynayabilen sağ bek gillerdenHayır tam tersi pavard @Sağ bek oynayabilen stoperSingo ise @Stoper oynayabilen sağ bek Torinoda bekti.
Doğru bilginin adresiHayır tam tersi pavard @Sağ bek oynayabilen stoperSingo ise @Stoper oynayabilen sağ bek Torinoda bekti.
Oyun kurulumundan ziyade çok fazla kontra yediğimiz için buna önlem bence. Dönen topları singo ile davinson yer birde yanına atletik sol stoper koyunca acayip bir seviyeye çıkarız.Tabiki hoca bilir en iyisini ama ben bunun doğru olduğuna katılmıyorum. Edersonu da alırsak kaleci, sanchez, apo, lemina, torreira zaten ayağı iyi olan oyuncular, oyun kurulumunda sıkıntı olmaz. Bize soldaki eren, jacobs gibi ileri geri oynayan tempolu bek daha uygun bence
Her zaman demisimdir adamlar bizden daha mutlu okadar basarizliga ragmenFbli arkadaşlarda bayram havası var. Kaç gündür inanılmaz pozitifler
Kimlerdensin yiğenimFbli arkadaşlarda bayram havası var. Kaç gündür inanılmaz pozitifler
Hayır tam tersi pavard @Sağ bek oynayabilen stoperSingo ise @Stoper oynayabilen sağ bek Torinoda bekti.
Pavard stopere evrildi. Ama eskiden bek olduğu için sağ bekte de oynayabilen stoper olarak konumlandı.Pavard da sağ bek başlamış kariyere yaw o da stoper oynayabilen sağ bek gillerden
Dediğin gibiyse zaten boey eren jacobs gibi bekler kullanmak zaten en mantıklı geçiş savunmasında. Singo hızlı olabilir lakin stoperleşen bekler orjinal bek kadar hızlı olmaz genelde geçiş savunmasındaOyun kurulumundan ziyade çok fazla kontra yediğimiz için buna önlem bence. Dönen topları singo ile davinson yer birde yanına atletik sol stoper koyunca acayip bir seviyeye çıkarız.
Üretim aşamasında, elimizde yoksağ bek oynayabilen sağ bek geldi mi