Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek oynayan stoper lazım değil bize bizim şuan orjinal sağ beke ihtiyacimiz var.
Yoksa elimizde baris Alper sallai Metehan Kaan Ayhan da oynuyor sağ bekte ama olmuyor.
Bize o koridorun tamamını gidip gelecek adam lazım aynı zamanda oyun kurulumuna katkıda bulunacak osimhen ve icardi ye orta açabilmek lazım

Hocanın bu sene kafasında ki plan net gibi. Top bizdeyken 3-3-4 gibi dizilecegiz sahada o yüzden de stoperlesen bek istiyor sağ tarafa. Sol bek ful ileride olacak sağ bek geride bekçi görevi görecek tarzda. Hazırlık maçlarında Eren ile jakopsu kanat kullanma sebebi de bundandı bence.
Tabiki hoca bilir en iyisini ama ben bunun doğru olduğuna katılmıyorum. Edersonu da alırsak kaleci, sanchez, apo, lemina, torreira zaten ayağı iyi olan oyuncular, oyun kurulumunda sıkıntı olmaz. Bize soldaki eren, jacobs gibi ileri geri oynayan tempolu bek daha uygun bence

Tabiki hoca bilir en iyisini ama ben bunun doğru olduğuna katılmıyorum. Edersonu da alırsak kaleci, sanchez, apo, lemina, torreira zaten ayağı iyi olan oyuncular, oyun kurulumunda sıkıntı olmaz. Bize soldaki eren, jacobs gibi ileri geri oynayan tempolu bek daha uygun bence
Oyun kurulumundan ziyade çok fazla kontra yediğimiz için buna önlem bence. Dönen topları singo ile davinson yer birde yanına atletik sol stoper koyunca acayip bir seviyeye çıkarız.

Fbli arkadaşlarda bayram havası var. Kaç gündür inanılmaz pozitifler
Her zaman demisimdir adamlar bizden daha mutlu okadar basarizliga ragmen

Ne kadar rezil olurlarsa olsunlar sevinecek birsey buluyorlar

11 senedir sürünüyorsunuz, alti üstü bir mac aldiniz bir durun yav

Bir de efsaneniz bize geliyor, TR‘nin en büyügü biziz muhabbetini yapiyorlar günlerdir kafaya bak

Sakasiz söylüyorum, bunlarin kafa yapisi tez konusu olmali

Pavard da sağ bek başlamış kariyere yaw o da stoper oynayabilen sağ bek gillerden
Pavard stopere evrildi. Ama eskiden bek olduğu için sağ bekte de oynayabilen stoper olarak konumlandı.

Singo ise asıl mevkisi sağ bek olup kimi zaman stoperde de oynayabildiği için öyle konumlandı.

Ya da öyle bir şey

Oyun kurulumundan ziyade çok fazla kontra yediğimiz için buna önlem bence. Dönen topları singo ile davinson yer birde yanına atletik sol stoper koyunca acayip bir seviyeye çıkarız.
Dediğin gibiyse zaten boey eren jacobs gibi bekler kullanmak zaten en mantıklı geçiş savunmasında. Singo hızlı olabilir lakin stoperleşen bekler orjinal bek kadar hızlı olmaz genelde geçiş savunmasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt