Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
1 tane alamıyolar 2 tane mi istiyon bi deZaniolo deh
Sallai ön taraf rotasyonuna
As sağ bek + Zeki çelik
Şeklinde ok derim bu transfere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tane alamıyolar 2 tane mi istiyon bi deZaniolo deh
As sağ bek + Zeki çelik
Smart steelllllllll
1 tane alamıyolar 2 tane mi istiyon bi de
Yönetim de verir zaten, taraftarı mı takar50 milyon verseler taraftarı dinlemem barış'ı veririm.
hiç bir yerli topçu 50 etmez.
ama bana yalan geliyor o haberler.
Keske Okan hoca da öyle düsünseBELA bir kontra takımı olacağız clde osimhen barış ile
Bunu bu dönem niye istemedik anlamadım. Verona nelsonu istiyo diyolar rahatlıkla alırdıkTchatchoua > Wolves
Zeki çok pahalı olurZaniolo deh
As sağ bek + Zeki çelik
Bunu devre arasinda almaliydik ama gittik Frankowski'yi aldik. Simdi EPL'de izleriz.Bunu bu dönem biye istemedik anlamadım. Verona nelsonu istiyo diyolar rahatlıkla alırdık
Bence öyle oynayacağızKeske Okan hoca da öyle düsünse
Dogru oyun planiyla Osimhen, Baris ve Sane ile bayagi can yakabiliriz aslinda
Araya salabilen ve duran top ustasi Sara da var üstelik
KesinlikleKeske Okan hoca da öyle düsünse
Dogru oyun planiyla Osimhen, Baris ve Sane ile bayagi can yakabiliriz aslinda
Araya salabilen ve duran top ustasi Sara da var üstelik
Bonservisi 5-6 maaşı bilememZeki çok pahalı olur
Direk 3 lü oynayacaksa bilemem lakin 4 lü oynayıp stoperleşen bek olayının bize uygun olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şuan 3 lüden ziyade 4 lüye daha uygun bir kadromuz var. Bahsettiğin tottenham maçı hücum olarak çok iyi ama defansif olarak sürdürülebilir bir yapı değildi. Bu takımın 3 sezondur en iyi futbolu leminanın eklendiği fb kupa maçından sonraki süreçti, ondan önce iyi oynadığımız maçlarda bile sezon boyunca defansif olarak kötüydük kamyonla gol yedik.Hoca tottenham planını sezona yaymak istiyor olabilir o yüzden de bu singoda bu kadar ısrarcı ki tam onun adamı. İşte o maçta kanatlar barış ile yunusdu şimdi barış ile eren/jakops olacak top bizdeyken savunmaya geçince singo sağ bek olacak ana planda. Daha boğucu bir takım yaratacak.