Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 milyon verseler taraftarı dinlemem barış'ı veririm.
hiç bir yerli topçu 50 etmez.
ama bana yalan geliyor o haberler.

Sancha da Roma isterim demis, Besiktas'i reddetmis.

Duran 26
Kerem 25
Brown 8
Skrinar 10
Şimdiden 69 milyon
Bjk
15 Abraham
10 Ndidi
5 Orkun
Jurasek bilmiyorum.
Sancho peşinde olduklarına göre minimum 25 sıkacaklar
55 milyon
Biz
Osimhen 40
Galiba en fakiri biziz

Pavard fundamental anlamında dolu dolu bir isim. Hem 3'lüde hem 4'lüde stoper ve bek olarak oynayabilir. Ancak son sezonunda kaçırdığı maç sayısı S.O.S veriyor. Jacobs'da da aynı riske girdik ve ödediğimiz bonservis ve maaşa değecek bir katkıyı henüz alamadık. Ben olsam Pavard riskine girmem. Çok ciddi bir maaş yükü olacak çünkü ve kuvvetle muhtemel ki bir daha bonservis geliri elde etmen çok zor. Yani girerse tam girer.

Hoca tottenham planını sezona yaymak istiyor olabilir o yüzden de bu singoda bu kadar ısrarcı ki tam onun adamı. İşte o maçta kanatlar barış ile yunusdu şimdi barış ile eren/jakops olacak top bizdeyken savunmaya geçince singo sağ bek olacak ana planda. Daha boğucu bir takım yaratacak.
Direk 3 lü oynayacaksa bilemem lakin 4 lü oynayıp stoperleşen bek olayının bize uygun olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şuan 3 lüden ziyade 4 lüye daha uygun bir kadromuz var. Bahsettiğin tottenham maçı hücum olarak çok iyi ama defansif olarak sürdürülebilir bir yapı değildi. Bu takımın 3 sezondur en iyi futbolu leminanın eklendiği fb kupa maçından sonraki süreçti, ondan önce iyi oynadığımız maçlarda bile sezon boyunca defansif olarak kötüydük kamyonla gol yedik.

Son düzenleme:
bu saatten sonra transfer konusunda bir şey demiyorum
ne demişler
mevlam görelim neyler
neylerse güzel eyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt