- 1 Mayıs 2018
- 53.058
- 43.477
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar Sancho'yu aliyor.roma alir
zaniolo ugurcan kafa kafaya takasi olsa tepkiniz ne olurdu?
Kohn zaten 6 milyona gidecek diyorlar.3+yusuf+köhn+nelsson
Nasi ya hayvan gibi maasi vardi roma nasi aliyor o kadar para varmiymis romadaOnlar Sancho'yu aliyor.
O zaman o hatayı yapan yöneticinin suçu. Gs camiası taraftarı sindirmez böyle şeyleri, florya suyu dedikleri şeyin temeli budur. Bizi diğer kulüplerle aynı kefeye koyma, arada ahlak,şeref ve değerler konusunda dağlar kadar fark var. Öyle herşeye duygusuz, endüstriyel baksak bukadar başarılı olamazdık zaten. Parasını veririm kırbacı vurup oynatırım zihniyeti bizimle baş edemiyor işte gördüğün gibi, çünkü takımlarında duygu, aidiyet eksikliği varzamanında kefen giyerim o formayı giymem diyen baliç'i almıştık.
bence gereksiz takıyorsunuz kafayı böyle şeylere
topçu tayfası böyledir. çok anlam yüklememek lazım.
Maasinda indirime gitmeyi kabul etmis yoksa kimse alamiyordu zaten.Nasi ya hayvan gibi maasi vardi roma nasi aliyor o kadar para varmiymis romada
Balicin oyle bir laf etmedigine dair haber gormustum yakin zaman da kolpa olabilir.Topculara anlam yukleme isine katiliyorum gerek yok hemen hemen herkes heryere gidebilir ben sasirmam.Sadece galatasaraya pustluk yapmis bir ismi ekibimizde gormek istememzamanında kefen giyerim o formayı giymem diyen baliç'i almıştık.
bence gereksiz takıyorsunuz kafayı böyle şeylere
topçu tayfası böyledir. çok anlam yüklememek lazım.
üstat güzel diyorsun da bizdekiler de hayrına oynamıyor neticedeO zaman o hatayı yapan yöneticinin suçu. Gs camiası taraftarı sindirmez böyle şeyleri, florya suyu dedikleri şeyin temeli budur. Bizi diğer kulüplerle aynı kefeye koyma, arada ahlak,şeref ve değerler konusunda dağlar kadar fark var. Öyle herşeye duygusuz, endüstriyel baksak bukadar başarılı olamazdık zaten. Parasını veririm kırbacı vurup oynatırım zihniyeti bizimle baş edemiyor işte gördüğün gibi, çünkü takımlarında duygu, aidiyet eksikliği var
Zaniolo'dan 1 kuruş para kazanamıyoruz. Kafa kafaya takas olsa müthiş alışveriş olur. Ama Zaniolo TS'de yaşamaz, TS de cash 10+ üstü almadan salmaz.Uğurcan’ı süper lig için isterim ama Zaniolo takasına da evet denmez. Kafa kafaya takasa bile evet demem ben şahsen.