Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tjk ,schalke den taylan ı da almaga calisiyomus

ii kuması vardı st.pauli musabakasinda izledigim kadariyla

zamanında kefen giyerim o formayı giymem diyen baliç'i almıştık.
bence gereksiz takıyorsunuz kafayı böyle şeylere
topçu tayfası böyledir. çok anlam yüklememek lazım.
O zaman o hatayı yapan yöneticinin suçu. Gs camiası taraftarı sindirmez böyle şeyleri, florya suyu dedikleri şeyin temeli budur. Bizi diğer kulüplerle aynı kefeye koyma, arada ahlak,şeref ve değerler konusunda dağlar kadar fark var. Öyle herşeye duygusuz, endüstriyel baksak bukadar başarılı olamazdık zaten. Parasını veririm kırbacı vurup oynatırım zihniyeti bizimle baş edemiyor işte gördüğün gibi, çünkü takımlarında duygu, aidiyet eksikliği var

Uğurcan’ı süper lig için isterim ama Zaniolo takasına da evet denmez. Kafa kafaya takasa bile evet demem ben şahsen.

zamanında kefen giyerim o formayı giymem diyen baliç'i almıştık.
bence gereksiz takıyorsunuz kafayı böyle şeylere
topçu tayfası böyledir. çok anlam yüklememek lazım.
Balicin oyle bir laf etmedigine dair haber gormustum yakin zaman da kolpa olabilir.Topculara anlam yukleme isine katiliyorum gerek yok hemen hemen herkes heryere gidebilir ben sasirmam.Sadece galatasaraya pustluk yapmis bir ismi ekibimizde gormek istemem

O zaman o hatayı yapan yöneticinin suçu. Gs camiası taraftarı sindirmez böyle şeyleri, florya suyu dedikleri şeyin temeli budur. Bizi diğer kulüplerle aynı kefeye koyma, arada ahlak,şeref ve değerler konusunda dağlar kadar fark var. Öyle herşeye duygusuz, endüstriyel baksak bukadar başarılı olamazdık zaten. Parasını veririm kırbacı vurup oynatırım zihniyeti bizimle baş edemiyor işte gördüğün gibi, çünkü takımlarında duygu, aidiyet eksikliği var
üstat güzel diyorsun da bizdekiler de hayrına oynamıyor neticede
bu onur, gurur söylemlerini diğer camialar kullanmıyor mu sanıyorsun
mesela onların forumlarına, sosyal medyadaki taraftar hesaplarına bak.
aynı söylemler biraz farklılaşmış şekillerde onlar tarafından da kullanılıyor.
aslında bir fark yok
biz kazanıyoruz çünkü daha iyi oyuncularımız var. bence mesele bu.

Barış'ın gidip Uğurcan'ın geldiği senaryoda diğer transferlerden bağımsız şampiyon olma olasılığımız %10'a falan düşer... O da FB bu sene biraz karman çorman diye... %40 ihtimalle de Ocak-Şubat aylarında Avrupa'da rezillik üstüne ligde yarışta geride kalmamız sonucu "yönetim istifa" tezahuratları arasında kongre sürecine gireriz.

Beşiktaş, Jadon Sancho'ya hafta sonuna kadar süre verdi. Cevap gelmezse, Beşiktaş rotasını başka sol kanat transferlerine çevirecek. (Sercan Dikme)

Sancho, çıkan haberlere rağmen Türkiye'ye gitmek istemiyor. [Fabrizio Romano]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt