Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.461
- 49.854
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kucuk kuslar para mi basiyor? Bir 25 de Kerem’e mi verecekler?Kerem Fenere gitmeye yemedi ama Bjk ye gelecek gibime geliyor.
Senin dediğin de olabilir bittabi.hiç sanmıyorum valla.
fener'le alakalı kafasında soru işareti olan adam benfica'da gemileri yakmaz
niyeti sadece tr'ye dönmek olsa bize bir haber yollardı hakan ç.'de olduğu gibi. bizim ilgi göstermememiz olasıydı ama fb ile ilgili çekincesi olan önce bunu yapardı.
ama bu direkt fener'le iletişime geçmiş. aksi yönde tek haber bile yok.
kerem artık fenerli kimliğiyle bilinmesi gereken biri. bu transfer olsa da olmasa da
Eder elbette ama boşu boşuna Galatasaray’ı karşısına almış olur. Benfica’da da sevilen birisi değil, bu dönem olmasa bile elbette birine kitlemeye çalışacaklar bu sevimsizi.ortada kalacak derken? benfica'da devam etmeyecek mi?
Nasil oyuncu gitmek istemedi? Alacagi 6-7 milyonlara kadar pazarlik yapti.Senin dediğin de olabilir bittabi.
Ancak ben özellikle spor medyasında (sadece bu transfer özelinde değil) müthiş bir bilgi kirliliğinin (istenerek) oluşturulduğunu ve fbli yöneticilerin, hem kendi koltuklarını korumak, hem de taraftarlarını gütmek üzerine, karaktersiz bazı gazetecileri baş köşeye oturtarak böyle bir yapı kurduğunu gözlemliyorum.
Dolayısıyla o bok çukurundan çıkan hiçbir haberi ciddiye almıyorum.
Kerem ile ilgili de görüşüm şu; belki iş buradan da döner ve Fb'ye gider bilemeyiz. Ancak ben oyuncunun Fb'ye gitmek istediğini sanmıyorum. Belirli siyasi figürler tarafından, Vedat Muriqi sürecinde yaşanan benzer bir baskının yapıldığını düşünüyorum.
Bu noktada muhtemelen o baskı kırıldı ve oyuncunun nihai kararına bırakışdı iş. En başa dönüldü ve iş bozuldu. Kalemşörler de fb teklif düşürdü diye uydurma haberler yapıyor her zamanki gibi.
Sane Fb'yi ikna edemedi gibi. Yersen. Yersek.![]()
Yav o herif daha da GS'nin kapısından giremez, ne keremi.İnşallah korktuğum başıma gelmez. Barış 50 milyon Euro ve üstü bir paraya satılıp 20 milyon Euro civari Kerem Aktürkoğlu alınmaz.
Yav o herif daha da GS'nin kapısından giremez, ne keremi.
Hayır şunu demek istiyorum, oyuncunun nihai isteği bence hiçbir zaman özellikle fb'ye gitmek değildi. Ancak o kesimden insanların formatı bellidir. Daima kıramayacağı bir takım insanlar olur ve bu baskının üzerine iş (istenmeye istenmeye) o noktaya gelmiş ve pazarlıklar yapılmış olabilir.Nasil oyuncu gitmek istemedi? Alacagi 6-7 milyonlara kadar pazarlik yapti.
Bence de hala transferi olabilir. Fener bence cakallik yapip bonservisi dusurmeye calisiyor. Belki de Kerem, Orkun gibi baski yapacak.