Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç sanmıyorum valla.
fener'le alakalı kafasında soru işareti olan adam benfica'da gemileri yakmaz
niyeti sadece tr'ye dönmek olsa bize bir haber yollardı hakan ç.'de olduğu gibi. bizim ilgi göstermememiz olasıydı ama fb ile ilgili çekincesi olan önce bunu yapardı.
ama bu direkt fener'le iletişime geçmiş. aksi yönde tek haber bile yok.
kerem artık fenerli kimliğiyle bilinmesi gereken biri. bu transfer olsa da olmasa da
Senin dediğin de olabilir bittabi.

Ancak ben özellikle spor medyasında (sadece bu transfer özelinde değil) müthiş bir bilgi kirliliğinin (istenerek) oluşturulduğunu ve fbli yöneticilerin, hem kendi koltuklarını korumak, hem de taraftarlarını gütmek üzerine, karaktersiz bazı gazetecileri baş köşeye oturtarak böyle bir yapı kurduğunu gözlemliyorum.

Dolayısıyla o bok çukurundan çıkan hiçbir haberi ciddiye almıyorum.

Kerem ile ilgili de görüşüm şu; belki iş buradan da döner ve Fb'ye gider bilemeyiz. Ancak ben oyuncunun Fb'ye gitmek istediğini sanmıyorum. Belirli siyasi figürler tarafından, Vedat Muriqi sürecinde yaşanan benzer bir baskının yapıldığını düşünüyorum.

Bu noktada muhtemelen o baskı kırıldı ve oyuncunun nihai kararına bırakıldı iş. En başa dönüldü ve iş bozuldu. Kalemşörler de fb teklif düşürdü diye uydurma haberler yapıyor her zamanki gibi.

Sane Fb'yi ikna edemedi gibi. Yersen. Yersek. :D

İnşallah korktuğum başıma gelmez. Barış 50 milyon Euro ve üstü bir paraya satılıp 20 milyon Euro civari Kerem Aktürkoğlu alınmaz.

Senin dediğin de olabilir bittabi.

Ancak ben özellikle spor medyasında (sadece bu transfer özelinde değil) müthiş bir bilgi kirliliğinin (istenerek) oluşturulduğunu ve fbli yöneticilerin, hem kendi koltuklarını korumak, hem de taraftarlarını gütmek üzerine, karaktersiz bazı gazetecileri baş köşeye oturtarak böyle bir yapı kurduğunu gözlemliyorum.

Dolayısıyla o bok çukurundan çıkan hiçbir haberi ciddiye almıyorum.

Kerem ile ilgili de görüşüm şu; belki iş buradan da döner ve Fb'ye gider bilemeyiz. Ancak ben oyuncunun Fb'ye gitmek istediğini sanmıyorum. Belirli siyasi figürler tarafından, Vedat Muriqi sürecinde yaşanan benzer bir baskının yapıldığını düşünüyorum.

Bu noktada muhtemelen o baskı kırıldı ve oyuncunun nihai kararına bırakışdı iş. En başa dönüldü ve iş bozuldu. Kalemşörler de fb teklif düşürdü diye uydurma haberler yapıyor her zamanki gibi.

Sane Fb'yi ikna edemedi gibi. Yersen. Yersek. :D
Nasil oyuncu gitmek istemedi? Alacagi 6-7 milyonlara kadar pazarlik yapti.

Bence de hala transferi olabilir. Fener bence cakallik yapip bonservisi dusurmeye calisiyor. Belki de Kerem, Orkun gibi baski yapacak.

Bir çok kaleci ismi geçiyor, hepsi de elit seviye kaleciler ama 1 tane isim fark yaratıyor oda Ederson, futbolda 10 kişi kalan her takım doğal olarak zorlanıyor hatta kayıp yaşıyor, Ederson'la takım net olarak 11 kişi oynuyor, uzun paslarına asistlerini övüyorlar ama asıl olay oyun kurulumu, hızlı geçiş stoperlere alan açması ve geri pas yapıldığında ki rahatlık seviyesi, kaleciliğine gelirsek ortalama bir kaleci ismi geçen bir çok oyuncuyla aynı seviye yada 1tık altı ama M.City onun 1 kişilik avantajı sayesinde takımın yorulmasını minimize ediyor hem de saha yerleşiminde net olarak öne çıkarıyor, Donnaruma çok iyi bir kaleci, Martinez çılgın bir kaleci, Sommer garantici bir kaleci, Costa müthiş potansiyel vs vs.... Ederson eşi benzeri olmayan fark yaratan bir kaleci, Taffareli statta da, tvde de defalarca izledim, asla çizgi kaleciliğiyle fark yaratmadı(Leeds dep Arsenal final top çizgi kaleciliği) ayak tekniği topu oyuna sokuşu oyunu soğutması yada hızlandırması bunlar sayesinde fark yaratıyordu, yoksa Rüştü çizgi kalecisi olarak net daha başarılıydı.

Kısacası Ederson'u City bırakmaz anlarım ama ihtimal olupta vazgeçiliyorsa yazık olur, hele ki rakip alırsa çok ama çok üzülürüz.

Nasil oyuncu gitmek istemedi? Alacagi 6-7 milyonlara kadar pazarlik yapti.

Bence de hala transferi olabilir. Fener bence cakallik yapip bonservisi dusurmeye calisiyor. Belki de Kerem, Orkun gibi baski yapacak.
Hayır şunu demek istiyorum, oyuncunun nihai isteği bence hiçbir zaman özellikle fb'ye gitmek değildi. Ancak o kesimden insanların formatı bellidir. Daima kıramayacağı bir takım insanlar olur ve bu baskının üzerine iş (istenmeye istenmeye) o noktaya gelmiş ve pazarlıklar yapılmış olabilir.

Ha bu arada Osi'nin solo il gala işine özenip, kendi hikayelerini yaratma çabası da olabilir bu haberler.

Karşımızdaki güruh, sürekli algı, oyun, şike düşündüğü için, neyin gerçek neyin yalan olduğunu bilemiyoruz. En iyisi konuyu salmak.

Kendi işimize odaklanmak.

fb kesin bizim listemizde olan bir oyuncuya daha fazla verip elimizden alabilmek için keremden vazgeçmiştir

ben artık saldım transfer döneminin sonunu bekliyorum barış giderse isyan çıkarıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt