Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandik dundik onlarca hesap Ederson HO demeye başladı. Biyerlerden düğmeye bastılar..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Nöbet hiç akmıyor, neden yahu, transfer nöbetini hiç böyle görmemiştim, millet kaçtı mı noldu, eskiden saniyesinde her haberi burdan öğrenirdik, şimdi instayı bırak faceden bile geride kalıyoruz.

Olm adam durduk yere bize oyuncu mu bulacak, önerecek? Kendi yönettiği takımlar seviyesinde oyuncuları takip ediyor varsa ekibiyle beraber herhalde, işi bu yani...
Selçuk inanın hocalık kariyeri.

Kocaelispor Kocaelispor Teknik Direktör 25/26 (1 Tem 2025) - 1 0.00
Gaziantep FK Gaziantep FK Teknik Direktör 23/24 (8 Mar 2024) 24/25 (10 May 2025) 48 1.40
Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktör 22/23 (22 Kas 2022) 22/23 (18 Mar 2023) 13 0.85
Galatasaray SK Galatasaray Yardımcı Antrenör 20/21 (1 Eyl 2020) 21/22 (10 Oca 2022) - 0.00 Yardımcı Antrenör yanında: Fatih Terim (79 maç)

2 sene yardımcılık yaptı bizde bu bir.
Ayrıca gomiş bile gittiği yerden katkı sağlamaya devam ettiği yerde,
melonun bile sürekli oyuncu önerdiği yerde 12 sene ekmeğimizi yemiş adam verin şu oyuncunuzu yetiştireyim yada şu oyuncuyu alın diye brifing vermez mi?

Galatasaraylı selçuk demesinler diye de bizim oyunculara ısrarla oynattığı sert sakatlamalı futbolu da unutmuş değilim. Çok sevgili fenerine karşı pamuk gibi davranıyordu.

Selçuk denen herif kocaeline aldırdığı futbolcuyu 2 senedir takip ediyordum fırsat çıktı aldırdım demiş. Bunlar varya bunlar hain, bunlar kan emici.
Paranın para olduğu dönem Sneijder kadar maaş aldın yetmedi doyuramadık seni zam da zam aldın. Sahada futbolunu oynamadın sürüngen gibi yürüdün. Mourinho denilen elemanınağzının içine bakmaktan helak oldun.

Bir allah vergisi katkın olmadı bize lan. Sen ne biçim herifsin. Haram zıkkım olsun verdiğimiz maaşlar.
2 yıl top oynayıp 8 sene yatan sinsi bir çakal idi. Kulübün en zor döneminde 1 kuruş indirim yapmayıp iguana hızında top oynayıp 3.5 götürdü

kaleci işi neden bu kadar uzadı.. 2 senedir belli musleranın bırakacağı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt