Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen temmuz sonu haftasi gibi geldi. 3 hafta gecti, hala kaleci bitirilmemis olmasi kabul edilemez durum benim icin.

Her gecen gun takiminda 1. Kaleci olan birini alabilmen aten cok zordu, mumkun degile dogru gidiyor. City eger 15 diye tutturuysa mahkum kalacaksin yakinda. Ki fener her an dahil olabilir inadina bu surece.

Agustos 1-10 kaleci , kalan 20 gunde de stoper/sag bek artik neyse hocanin hedefi yogunlasilmaliydi arada satislarla.

1) Baris hic bir yere gitmez
2) Apo burada abartildigi kadar kotu bir stoper degil, gecen sene kontra ataklardan yedigimiz gollerin tum sorumlusi Apo degil.
3) Ederson kesin gelir.
4) Atletik bir sag bek sart.
5) Sampiyonlar ligindeki bir cok takimdan daha iyi bir takimiz, cok berbat bir kura cekmezsek ilk 24 sansimiz yuksek.

Sağ bek, stoper ve ortasaha alınmazsa geçen seneki hezimetlerden en ufak ders çıkarılmamış demektir.

Samsun UEFA elemesi oynayacak rakibi pana çok da favori değil bence eleyebilirler ki elense bile conferans'a gidecek. Her koşulda avrupaya devam edecekler.
Konferansta daha iyi seyler yapabilirler muhakkak. Tam hatirlamiyorum ama maddi getirisi ne kadar daha iyiydi AVL nin konferansa gore acaba.

Goztepe ve Samsun gibi takimlarin buralardan gelir elede edip guclenmesini isterim ben epey. Basaksehir taraftari yok, bunu coktan yapmaliydi ama tam yapamadi mesela.Ligin dahada rezil hale gelmemesi icin gereken seyler. Ki 1 2 benzer sezona bjk den daha iyi yerlerde olacaklardir isler ayni giderse.

Singo'yu izledim biraz, gözüm pek tutmadı. Hantallaşmaya müsait fiziği var.

Ama Monaco onu stoper olarak değil, sağ bek olarak almış. Şu videodaki adam olsa gelsin derim. Şimdi 10 yaş daha yaşlı gibi duruyor:

Torino dönemi singoyu daha çok beğendim. Daha genç, atletik, hızlı ve hareket kabiliyetinin verdiği daha sağlam top tekniği.

Monaco dönemi kütle kazanmış ve biraz hantallaşmış belki de ondan stoper oynatmaya başladılar.

Konferansta daha iyi seyler yapabilirler muhakkak. Tam hatirlamiyorum ama maddi getirisi ne kadar daha iyiydi AVL nin konferansa gore acaba.

Goztepe ve Samsun gibi takimlarin buralardan gelir elede edip guclenmesini isterim ben epey. Basaksehir taraftari yok, bunu coktan yapmaliydi ama tam yapamadi mesela.Ligin dahada rezil hale gelmemesi icin gereken seyler. Ki 1 2 benzer sezona bjk den daha iyi yerlerde olacaklardir isler ayni giderse.
Samsun bu sene sağlam transferler yaptı keza goztepe de romulo'yu 25'e sattiktan sonra bir iki ekleme yapar kadroya. Çekinilecek deplasmanlar oldular.

Samsun bu sene sağlam transferler yaptı keza goztepe de romulo'yu 25'e sattiktan sonra bir iki ekleme yapar kadroya. Çekinilecek deplasmanlar oldular.
Olsunlar zaten , lig baya cop moda bagliyor cunku. Gene fark cok var , hakem vs cabasi ama soyle 5 6 takim olsa guclenip bir seyler yapabilen tepede en azindan biraz renk gelebilir.

3 senedir ayni seyi izliyoruz ve hep gundem fenerin belirledigi gundem oluyor sacma sacma muhabbetler sonra.

Torino dönemi singoyu daha çok beğendim. Daha genç, atletik, hızlı ve hareket kabiliyetinin verdiği daha sağlam top tekniği.

Monaco dönemi kütle kazanmış ve biraz hantallaşmış belki de ondan stoper oynatmaya başladılar.
Yok hocam gider gitmez stoper oynatmaya başladılar singo’yu

3’lü oynuyordu Monaco. Üçlü sistemde bir beki stoper olarak kullanma ezberi olduğu için singo’yu stopere devşirdiler

1) Baris hic bir yere gitmez
2) Apo burada abartildigi kadar kotu bir stoper degil, gecen sene kontra ataklardan yedigimiz gollerin tum sorumlusi Apo degil.
3) Ederson kesin gelir.
4) Atletik bir sag bek sart.
5) Sampiyonlar ligindeki bir cok takimdan daha iyi bir takimiz, cok berbat bir kura cekmezsek ilk 24 sansimiz yuksek.
Apo kötü stoper değil zaten ama şu an oynadığımız oyunun stoperide değil .

Samsun UEFA elemesi oynayacak rakibi pana çok da favori değil bence eleyebilirler ki elense bile conferans'a gidecek. Her koşulda avrupaya devam edecekler.
Doğru üstad, Konferans daha iyi dişe diş rakipler olur. Avrupa Samsun için fazla gibi. Belli olmaz gerçi, futbol surprizi sever

Bizim oyuncu arayan tarayan birimin bastan asagi elden gecmesi lazim. Su zamana kadar genc ortasaha rotasyon ismi bulunamamasi bence trajik biraz. Ana ihtiyaclarin butcesini etkilemeyecek sekilde tabi.

YÖNETIM ISTIFA YÖNETIM ISTIFA

Böylede günlük dozumuzu alalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt