Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüpspor bile berkeyi gönderip ertesi gün kaleciyi getirdii püüû rezill yönetim kaleci getireceksinizde görecez

Hangi kanal için bot basıyor diyorlar fikrin var mı htalks, sinan vs baya kişi demiş
Fikrim yok, hicte ilgilenmedigim mevzu isin acikcasi. Ama boyle kendilerine laf atan, ya da ileri geri konusanlari hedef aliyorlardir gibime geliyor. Hatta vardir illaki bir gruplari ya da muhabbet ortamlari kanal yurutenlerin, konusuyorlardir surekli. Son haftada baya Bot muhabbeti olmasi hepsinde bunu kanitliyor gibi.

Fakat sunu biliyorum, yazin agabeyimin bir arkadasi ile tanistim. Adam kafanrahat bir modda , 6 ay arazi isletiyor tarim mahsulu falan, kalan 6 ay geziyor arada hobilerinden para kazanma olayi var keyfine. Muzik falan yapiyor mesela. Spotify , yok insta yok bilmemne baya baya rahat sekilde parasini verip hepsinden bot bastirmis-10 dksini bile almamis yani, odeme yaptigindan 20 dk sonra porfillerine odedigi kadar takipci bilmemne gelmis. Bu adam yapiyorsa herkes cok rahat yapiyordur bir yere kadar dusuncesindeyim.

Bunun haricinde dikkat ettigim baska nokta yayinlar azaldi sayilir aslinda. TV kanallarina ufak ufak girmeler var mesela.

Son düzenleme:
Secim var 2026da, temizlenir diye umut edelim. Gitmesi gereken cok ceketli var
Baskan olacak herif defolmali ama mevcut siyasi sartlar sürdüğü sürece onu o koltuktan indirmek zor ki birde inanılmaz şanslı herif Okan hoca ve erden gibi sonrasında kavukcu para veren is yapan adamlara denk geldi
Ama ben 42 yaşına geliyorum rahmetli Canaydın donemi dahil gs armasinin bukadar herkes tarafından ezildigi hakaretler küfürler edildiği bir donem hatırlamıyorum, hukuki kısmı geçtim çıkıp tek bir kelime bile edilmiyor ve adım gibi eminim kobani tarzı bir sponsoruda siyasetin emriyle bizede çakacak dursun efendi

Bu herif gelirse adamın dediği gibi 10 numarayı da yedekleyebilir. Topa koordinat veriyor mübarek

Bu Restes hatta 5 kere Milli takim formasini da giymis bu genc yasta. Belli ki Chevalier ile uzun yillar Fransa MT kadrosunda bulunacak birine benziyor.

No name kaleciler için 20 biraz fazla değil mi.
Genc olupta 20'den asagi bir kaleci yok suan Avrupa'da, Bir tane bile yok yani. (Italya, Ingiltere, Fransa, Ispanya gibi ulkelerden bakiyorum)

Isimli kaleci 10-15 bonservis minimum, kendisine de en kotu 6-7 verecegine genc bir kaleciye 20 bons, kendisine de 2 verilebilir. En azindan tutmazsa satma imkanin da olur.

Lammens ve Restes icin 20 milyon euro isteniliyor.

Bunlardan birini al yoluna bak, maaslari da 1.5-2 milyon euroyu gecmez.
20 degilde bir formul dene en azindan 15+3 bonus ya da bir sey. Trink 20 biraz fazla aslinda ama su profillerden en azindan 1 tane arkaplanda yoklanmamis ya da yurutulmemis olmasi komedi.

Bide uzerine 40-60 araliginda costa icin "20lerde teklif mektubu iletildi" diye haluk soyluyor.

Genc olupta 20'den asagi bir kaleci yok suan Avrupa'da, Bir tane bile yok yani.

Isimli kaleci 10-15 bonservis minimum, kendisine de en kotu 6-7 verecegine genc bir kaleciye 20 bons, kendisine de 2 verilebilir. En azindan tutmazsa satma imkanin da olur.
Kaleci satma işi normal pozisyonlardaki oyunculara göre çok daha zor. Kaleci mevkii kolayca değiştirilen bir yer değil.

20 degilde bir formul dene en azindan 15+3 bonus ya da bir sey. Trink 20 biraz fazla aslinda ama su profillerden en azindan 1 tane arkaplanda yoklanmamis olmasi...
Yani elbet, 20 diyorlar + bidaki satistan pay. Sende oradan pazarlik yaparsin, iste ornegin 15-16 milyon euro + 3 milyon euro bonus, bidaki satistan %10 kar payi gibi madde eklenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt