Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson sevdasini anlamiyorum. Ortega Citye gitmeden Bundesligada herhalde cizgide en iyi kaleciydi. 1v1 pozisyonlarinda devlesiyordu ve Bielefeld ilk sezon herkes düsmesini beklerken, resmen kendisi ligde tutmustu. Adamlar 30 gol atmadan düsmemeyi becermisti sayesinde. Üstüne adamin ayaklari iyi ve Bielefeld'de biraz Neuer gibi Libero tarzi takildigi oluyordu ve Pas yapma ve topla bulusma istatisiklerini domine ediyordu kaleciler arasinda.

Bu herifi alip 2 sene kalede rahat oluruz bence. City'de zaten Trafford + Donnarumma/Ederson ikilisi ile sezona girer. Ortegaya gerek kalmaz. Zorlasak herhalde ucuza birakirlar ve ter Stegenin arazi olmasi sayesinde, bizde CL'de iyi performans gösterirse belki Almanlar bu adami Dünya Kupasina 3. Kaleci olarak bile götürür.

Burdan cepte kalan para ile belki Sag Bek veya stopere daha pahali bir oyuncu alabiliriz. Niye hep ismi tanidik olan adamlar sevdasi var yönetimde anlamiyorum.
Bence oynayan bir kaleci istiyorlar ve bu konuda kendilerine hak veriyorum, oynayan kaleci > oynamayan (yedek) kaleci. Hele Muslera sonrasi bu kriterlere de ozen gosteriyorlar buyuk ihtimal.

Ortega dedigin kaleci 3 yildir yedekte bekliyor, boyle bir kaleci almayi zaten dogru bulmuyorum. City'nin Gunay'ini almis olursun yani bunu yapmamalari daha dogru yonetimin.

Bir oyuncuya yüksek maaş veriyorsam, bonservisi düşük olacak. Bonservisi yüksekse maaşı düşük olacak. Artık tüm Avrupa kulüpleri matematiği bu şekilde yapıyor.
Ederson'a 7-8 milyon maaş verip bir de çift hane bonservis vereceksem sıçarım öyle işe. Git Muslera'nın geldiği yaşta olmaya yakın bir genç kaleci al, total maliyet daha az olur. Max 2-2.5 milyon maaş verirsin. Üstüne de daha uzun vaadeli ve para kazanabileceğin bir asset'in olur elinde.

Lig icin günay’a güveniyoruz ve günay gercekten iyi bir kaleci lig de katki saglar bu yüzden agir dan aldik kaleci transferini

Ama agustos ayini yariladik hala kaleci gelmedi

Kadrolar belli olmaya basliyor takimlarda

Gözden düsmüs veya osimhen gibi bir firsat olursa bilemem ama hic bir takim agustos ayinin sonunda kalecisini birakmaz

Kerem yerine düşündükleri okafor içinde sittiri yemiş fener ,muhtemelen el mahkum Arap pazarına gidecekler yine

Ulan kimseyi alamıyoruz, gitmesi gerekenlerin de işi hala resmileşmedi. Transfer sezonu açılmadan Sane inen dönemin geldiği hale bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt