Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın ardından kalecimiz açıklanmazsa yönetim istifaya davet edilmelidir, kendi rızaları ile olmazsa derdest edilmelidir.

Okan hoca toksik ve burnu havada kişilikleri pek sevmiyor zaniolo da bu işin agababasi, sepetleyecektir eminim

Transfer konusunda bence herseyin cok ağır gitmesinin sebebi sadece para degil ,herseyle ugrasan sadece tavukcu bey var 2.bir kişi yada sportif direktör yok ,adam oyuncu satışı oyuncu transferi sponsor görüşmesi her boka koşturuyor, emsalleri gs adasına beles şarap kovalarken

Valla sövmeyin ama öyle ahım şahım bir transfer ihtiyacı yok takımda. Bana göre 1 sağ bek, bir de 8,5 ya da 10 numara artık ne derseniz, bunlar öncelikli. Kaleci olayında geçen sezon ki sağ bek yangını yapılıyor, işin sonunda bu baskıdan dolayı sırf birini almak için fahiş parayla birini alıp sonra da başımızı duvara vurabiliriz. Elbette kaleci şart ama bu Günay yüzünden değil, Günay'a da birşey olsa hakikaten arkada kaleci kalmayacağından. Ama öyle senelik 6-7 milyon euro'luk maaş alan kaleci transferine sıcak değilim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim: non fui, fui, non sum, non curo
Osimhen, Sane transferi sonucunda yönetime duyduğumuz aşk, kaleci defans hattı söz konusu olduğunda nefrete dönüştü.

O yüzden, bu gitgelli duygu durumumuza uygun dizeler Catullus'tan gelsin;

Odi et amo! Quare id faciam, fortasse requiris?! Nescio, sed fieri sentio et excrucior!

Verona'ya 7 süper olur.

Nelsson-7 Milyon Euro
Cuesta-6 Milyon Euro
Morata- 5.6 Milyon Euro
Frankowski -2.75 Milyon Euro
Köhn- 5 Milyon Euro

Toplam: 26.350.000 Euro (+Zaniolo= 11 Milyon Euro)

bu şekilde olmalı.

zani giderse kanat/10 no yedekleri yusuf demir-ahmet kutucu lol

rezillik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt