Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Ben unuttum o neydi
nelson satışı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben unuttum o neydi
Şu dediğin olursa bu sene harcadığımız para sadece 10 milyon olacak ki Frank'in 6 milyonu garanti.Cuesta 6
Nelsson 6
Kohn 5
Zaniolo 10
27 milyon euro
Franko'dan gelen parayla 30'u buluyor. Bir de Jelert'i satmak lazim.
Biz seviyoruz bu GalatasarayiYoung boysu eleyemeyen, rigasu kievi yenemeyen Galatasaray![]()
Evet onu unutmustum+Morata 'dan gelen 5 mil.€
OS opsiyonel olamaz, orada oyuncu mu kaldi ? O da mecbur yoksa CL'de isimiz yok bizim.Günay
Sallai Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Sane Sara Baris
Osimhen
Günok
Taylan B. Paulista Udokhai Juraczek
Ndidi Orkun
Rashica Rafa Mario
Abraham
Irfan
Skriniar Djiku Oosterwolde
Semedo Fred Amrabat Brown
Talisca
En Nesyri Duran
Bize bi Kaleci, sag bek, stoper lazim. Opsiyonal bi os
Bjk bi stoper bi kanat
Fb os, kanat + stoper
Cok gec kaldik cok
Almanya'dan 4.5 veren varmis , sanirim Koln. Rusya'dan da 5 veren varmis.Nereye ve ne kadar?
Hocam mevcut kadro lig için yeterli olabilir ama şampiyonlar liginde başarı isteniyorsa üst düzey kaleci mutlaka lazım. Apo kesinlikle yeterli değil en az sanchez kadar iyi bir stoper ve gerçek bir sağ bek lazım. Bu üç transfer yapılmazsa ben avrupada başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum. Tabi bunun yanında as kadroda sakatlık ta yaşanmamalı. Yedek rotasyonumuz da yeterli değilValla sövmeyin ama öyle ahım şahım bir transfer ihtiyacı yok takımda. Bana göre 1 sağ bek, bir de 8,5 ya da 10 numara artık ne derseniz, bunlar öncelikli. Kaleci olayında geçen sezon ki sağ bek yangını yapılıyor, işin sonunda bu baskıdan dolayı sırf birini almak için fahiş parayla birini alıp sonra da başımızı duvara vurabiliriz. Elbette kaleci şart ama bu Günay yüzünden değil, Günay'a da birşey olsa hakikaten arkada kaleci kalmayacağından. Ama öyle senelik 6-7 milyon euro'luk maaş alan kaleci transferine sıcak değilim.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle bir hedefimiz olduğu külliyen palavra. ŞL’de başarı için ne uygun bir yönetim, ne uygun bir teknik ekibe sahibiz. Şampiyonluğu alıp seneye yine ŞL oynamak bizim için en gerçekçi hedef. Ama eksikler ve bazı fazlalıklar o işi de zora sokabilir.Şampiyonlar liginde başarı istenmiyor galiba yönetim tarafından
Bidenecik kaleci ha, sonunda bizi istedikleri kıvama getirdilerAllah aşkına birtane kaleci alalım