Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay
Sallai Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Sane Sara Baris
Osimhen

Günok
Taylan B. Paulista Udokhai Juraczek
Ndidi Orkun
Rashica Rafa Mario
Abraham

Irfan
Skriniar Djiku Oosterwolde
Semedo Fred Amrabat Brown
Talisca
En Nesyri Duran

Bize bi Kaleci, sag bek, stoper lazim. Opsiyonal bi os

Bjk bi stoper bi kanat

Fb os, kanat + stoper

Cok gec kaldik cok

+Morata 'dan gelen 5 mil.€
Evet onu unutmustum
Günay
Sallai Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Sane Sara Baris
Osimhen

Günok
Taylan B. Paulista Udokhai Juraczek
Ndidi Orkun
Rashica Rafa Mario
Abraham

Irfan
Skriniar Djiku Oosterwolde
Semedo Fred Amrabat Brown
Talisca
En Nesyri Duran

Bize bi Kaleci, sag bek, stoper lazim. Opsiyonal bi os

Bjk bi stoper bi kanat

Fb os, kanat + stoper

Cok gec kaldik cok
OS opsiyonel olamaz, orada oyuncu mu kaldi ? O da mecbur yoksa CL'de isimiz yok bizim.

Valla sövmeyin ama öyle ahım şahım bir transfer ihtiyacı yok takımda. Bana göre 1 sağ bek, bir de 8,5 ya da 10 numara artık ne derseniz, bunlar öncelikli. Kaleci olayında geçen sezon ki sağ bek yangını yapılıyor, işin sonunda bu baskıdan dolayı sırf birini almak için fahiş parayla birini alıp sonra da başımızı duvara vurabiliriz. Elbette kaleci şart ama bu Günay yüzünden değil, Günay'a da birşey olsa hakikaten arkada kaleci kalmayacağından. Ama öyle senelik 6-7 milyon euro'luk maaş alan kaleci transferine sıcak değilim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam mevcut kadro lig için yeterli olabilir ama şampiyonlar liginde başarı isteniyorsa üst düzey kaleci mutlaka lazım. Apo kesinlikle yeterli değil en az sanchez kadar iyi bir stoper ve gerçek bir sağ bek lazım. Bu üç transfer yapılmazsa ben avrupada başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum. Tabi bunun yanında as kadroda sakatlık ta yaşanmamalı. Yedek rotasyonumuz da yeterli değil

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azindan gidecek isimler resmen gitse yine kafam rahatlayacak en az 6-7 topcu var acil sepetlenmesi gereken

Gitmesi gerekenler para kazanılarak gönderilip eksik mevkiler tamamlanırsa Dümbüllü'nün kavuğu Abdullah Kavukçu'ya teslim edilmeli.

Takima hala 5 transfer lazim, en kotu haliyle 4 elzem. Bunu goremeyen bosuna kadro planlamasi konusunda yazmasin bazi seylerde herkesin fikri olmasa da olur. Mevcut kadro ancak lig yarisinda iddiali olur Avrupa'da birsey beklemeye gerek yok, gecen seneden gelen ekstra Sane var o kadar. Ayrica Mertens gibi super beyin de gitti bu arada.

Sende ne defans oyuncusu var, ne kaleci var, ne de orta sahada rekabet edecek oyuncu grubu. 2 sakatliga bakar takimin follos olmasi. Avrupa'dan bahsetmek su halimizle komik. Sende zaten 1.5 senedir bek oyuncusu yok , stoperde Nelsson ve Cuesta gibi 2 tane bos heriften kurtulmanin yolunu ariyorsun. Burada kim rekabet edecek Sanchez ve Abdulkerim'le?

Osimhen'in tapusu alindi diye birseyler degismedi yani. Teknik heyet bunu gormuyorsa zaten sinifta kalmistir demek. Gerci Okan Buruk daha gecende her pozisyonda iki adam olmali demisti, yani o goruyor yinede acaba yonetim mi gormek istemiyor anlamiyorum. Zor seyler degil bunlari gormek.

Şampiyonlar liginde başarı istenmiyor galiba yönetim tarafından
Öyle bir hedefimiz olduğu külliyen palavra. ŞL’de başarı için ne uygun bir yönetim, ne uygun bir teknik ekibe sahibiz. Şampiyonluğu alıp seneye yine ŞL oynamak bizim için en gerçekçi hedef. Ama eksikler ve bazı fazlalıklar o işi de zora sokabilir.

Singo çok büyük transfer olur, sanmıyorum diyeceğim de, Sane ve Osi geldi. Yani bilemedim. Umarım olur.

Kaleci işinin gecikmesi sıkıntı olacak gibi. Şampiyonlar Ligi listesinin teslim günü yaklaştıkça, karşıdaki kulüpler daha yüksek fiyat çekecektir. Elimizin sıkıştığını ve vaktin daraldığını bildikleri için.

Keşke iş o noktaya varmadan çözülseydi şu iş.

Stoper , Sag Bek en oncelikli iki yer. Kaleci ve Orta saha sonraki oncelik bence. Sol Stoper ve Sag bek almayinca en iyi kaleciyi de alsan CL de en fazla bir iki kurtaris fazla yapar. Sol stoper ve Sag bek saglam olursa Günay o kadar da siritmaz bence. Singo ve Akanji gelse Günay ile bu sene devam etmeye ben okeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt