Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir hedefimiz olduğu külliyen palavra. ŞL’de başarı için ne uygun bir yönetim, ne uygun bir teknik ekibe sahibiz. Şampiyonluğu alıp seneye yine ŞL oynamak bizim için en gerçekçi hedef. Ama eksikler ve bazı fazlalıklar o işi de zora sokabilir.
Bence de yok öyle bi hedef. Yalan

Yav zanioloyu gönderiyorsunuz da takımda forvet yok osimhenden başka icardinin topa vurması en az 2-3 ay sürer gibi duruyor tek forvet osimhen elimizdeki aylardır kaleci bekliyoruz stoper sağ bek bekliyoruz birde yedek forvet mi bekleyelim zaniyi 10 a satsak 15 den aşağı iş yapacak yedekte bulunmaz bu herif öyle böyle ligse 10 golü bulur en az

Kavukcu üstadı tebrik ederim.

Süleyman Rodop: "Abdullah Kavukcu olası Uğurcan Çakır transferi için "Ben bu işte yokum." demiş. (Ajans 1905)
Hatipoğlu “Ama ben varım” (terli bıyık sırıtması)

Bu durum varsa?

Abi ben sağ beki stoperi vallaha geçtim kaleci yok kaleci bitane kaleci alsınlar ses etmem şuan Günay tek başına götüremez bu sezonu
Ahmet düşme bunların tufalarına, en az 5 transfer gelecek, nokta.

Kaleci, sağ bek, sol stoper, ortasaha, 10 numara...

Amman diyim sıkı duralım 😄

Okan hoca ayak yapıyor Zaniolo işinde bence.

Singo icin biraz yabanci kaynaklara baktim ..Bournemoutha giden Diakiteden sonraki en iyi genc stoper oldugunu soyleyen var genel olarak yorumlar olumlu.. 2-3 ay once Newcastle ve Milanla adi gecmis hatta milan icin 20 civari bonservisten bahsedilmis..
Davinsonun genc hali gibi geldi.. cok oven birisi yaptigi basit hatalardan dolayi ust seviyeye gecemedigini soylemis..
Bence bahsi gecen 25-30 milyonlar bizim icin korkunc rakamlar oyle bir butce ayiramayiz Osimheni aldiktan sonra ama bu isin ucuz olmayacagi asikar..
Keske daha gercekci hedeflere yogunlassak

ŞL'de başarının tanımı tam olarak nedir ve bunun için ne kadarlık bir külfete girmemiz gerekiyor uzmanlar bir açıklasa iyi olur. 10'da birimiz olan takımlara bile diş geçiremedik 2 yıldır, kaleci stoper orta sahalarında kimin oynadığını bilmediğimiz 3.sınıf ekipler kök söktürdü bize. Mentaliteyi sadece oyuncu transferine bağlayarak sonunda ne elde etmeyi planlıyoruz?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf Demir ile ilgili haber çıkmadı hiç. Fuzuli yer işgal ediyor çocuk.

Singo icin biraz yabanci kaynaklara baktim ..Bournemoutha giden Diakiteden sonraki en iyi genc stoper oldugunu soyleyen var genel olarak yorumlar olumlu.. 2-3 ay once Newcastle ve Milanla adi gecmis hatta milan icin 20 civari bonservisten bahsedilmis..
Davinsonun genc hali gibi geldi.. cok oven birisi yaptigi basit hatalardan dolayi ust seviyeye gecemedigini soylemis..
Bence bahsi gecen 25-30 milyonlar bizim icin korkunc rakamlar oyle bir butce ayiramayiz Osimheni aldiktan sonra ama bu isin ucuz olmayacagi asikar..
Keske daha gercekci hedeflere yogunlassak
Neden korkunç rakamlar?
Bizden daha az geliri olan bjk neredeyse 60 milyon harcayacak.
Fener 70 milyonu geçecek.
Biz daha 40 milyon ateşledik ama neredeyse 30 milyon satış garanti gibi.
Eğer Cuesta, Kohn ve Nelson satılırsa bizim bütçe mininum 60 civarı olmalı.

Suan Osimhen transferinin pek bir manasi da kalmiyor, senin arka taraf yarim yamalak olduktan sonra 75 milyon euroya oyuncu almanin mantigini kimseye anlatamazsin.

Muslera gitmis kaleci yok daha, Boey'in satildigi gunden beri 6 ayda bir sag bek aliniyor hepsi gonderiliyor. Hala orasi bos.

Stoperde Abdulkerim veya Sanchez'e birsey olsa yandin.

Orta sahadaki rotasyonumuz CL takimlari arasinda en zayifi: Lemina, Torreira, Sara, Berkan.

Su rotasyonla nereye gideceksin de basari bekleniyor?

2 hafta sonra CL listesi hazir olmali, bakalim ne kadar eksikle gidecegiz gorecegiz o gun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt