Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo ve Ederson ile bitirir isek ok olunur mu? Barış ve Zani de takımda tutulacak.

Cuesta, Köhn ve Victor Nels gidecek.

Eray yazgan denilen herif istifa ettirilir kulüpten ihraç edilmeli bu herif alinin içimize soktuğu masalardan biri muhtemelen

Avrupa piyasasini da birazcik takip etseniz zaten kalbur ustu takimlarda oynayan genc oyuncularin fiyatlari 20 milyon eurodan basladigini gorursunuz. Artik bu paralara 'cok buyuk bonservis' demek de dogru degil. Kicinda donu olmayan Besiktas Turkiye transfer rekorunu kirmis oluyordu sen Osimhen'i almamis olsan.

Avrupa piyasasini da birazcik takip etseniz zaten kalbur ustu takimlarda oynayan genc oyuncularin fiyatlari 20 miyon eurodan basladigni gorur. Artik bu paralara 'cok buyuk bonservis' demek de dogru degil. Kicinda donu olmayan Besiktas Turkiye transfer rekorunu kirmis oluyordu sen Osimhen'i almamis olsan.
75 veriyor isek, Singo'ya 30 vermemiz tuhaf gelmez bana. Tabii gerçekten niyetimiz var ise

ŞL'de başarının tanımı tam olarak nedir ve bunun için ne kadarlık bir külfete girmemiz gerekiyor uzmanlar bir açıklasa iyi olur. 10'da birimiz olan takımlara bile diş geçiremedik 2 yıldır, kaleci stoper orta sahalarında kimin oynadığını bilmediğimiz 3.sınıf ekipler kök söktürdü bize. Mentaliteyi sadece oyuncu transferine bağlayarak sonunda ne elde etmeyi planlıyoruz?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çünkü hep eksik gittik. Geçen sene sadece Jacobs sakatlanmasa Alkmaar'a elenmezdik. Sağ bek Kaan Sol bek Berkan
PSG'den Hakimi ve Nuno'yu çıkar bak ne olacak. City'de bir oyuncu sakatlandı neredeyse ilk 5 dışı kalıyorlardı ki onlar bile Walker gibi birinin eksikliğini çok hissettiler. Belki çeyrek yarı final yapamayız ama hiç olmazsa elimizden geleni yaptık deriz.

Avrupa piyasasini da birazcik takip etseniz zaten kalbur ustu takimlarda oynayan genc oyuncularin fiyatlari 20 milyon eurodan basladigini gorursunuz. Artik bu paralara 'cok buyuk bonservis' demek de dogru degil. Kicinda donu olmayan Besiktas Turkiye transfer rekorunu kirmis oluyordu sen Osimhen'i almamis olsan.
%100

Suan Osimhen transferinin pek bir manasi da kalmiyor, senin arka taraf yarim yamalak olduktan sonra 75 milyon euroya oyuncu almanin mantigini kimseye anlatamazsin.

Muslera gitmis kaleci yok daha, Boey'in satildigi gunden beri 6 ayda bir sag bek aliniyor hepsi gonderiliyor. Hala orasi bos.

Stoperde Abdulkerim veya Sanchez'e birsey olsa yandin.

Orta sahadaki rotasyonumuz CL takimlari arasinda en zayifi: Lemina, Torreira, Sara, Berkan.

Su rotasyonla nereye gideceksin de basari bekleniyor?

2 hafta sonra CL listesi hazir olmali, bakalim ne kadar eksikle gidecegiz gorecegiz o gun.
Orta sahaya İlkay ve Bissouma beraber lazım.

1755262519699.gif

Dede: "Galatasaray, 2 Eylül'e kadar kaleci ve stoper tranferini tamamlamış olacak.Benim beklentim Ederson ve Singo"

Hy, dylere fena gecirmis

Dursun döneminde, su yazılan her kelimesi doğru şeyleri kulüpten tek bir kişinin çıkıpta soyleyememesi cok garip degilmi (erden harici)
O yüzden söylüyorum dursun da kocta cakmaktasta hepsi birbirini sevmeseler bile danışıklı dövüş içindeler ozellikle haciosmana karsi dursun dahil hepsi kalmasını istiyor tv de tehdit ettiği gün demistim bu tiyatro ,danışıklı dövüş yapiyor bunlar diye

Abi kafayı yiyeceğim artık çulsuz kargalar bile transfer yapıyor bizde tık yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt