- 22 Kasım 2008
- 11.526
- 7.094
- 2.493
Zorunlu satın almalı kiralığı kabul etmemişiz. Yani parayı hemen trink istiyoruz. Demek acil nakit lazım, yani kasada yeterli nakit yok. Geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk para harcamıyordu kısmın yanlış. Transferde gelir- giderde Bjk geçmiş senelerde bizden ve Fb'den de fazla harcamış olabilir.Nasil 80e cikiyor ? Orkunu da saydim hadi yeni sag beki de saysak 55-60 olur .. Biz tek adama 75 cikardik..
Bjk zaten fb ve bize nazaran para harcamiyordu yillardir
Orkun 30Nasil 80e cikiyor ? Orkunu da saydim hadi yeni sag beki de saysak 55-60 olur .. Biz tek adama 75 cikardik..
Bjk zaten fb ve bize nazaran para harcamiyordu yillardir
Kimse yav.Alper'i kim sinirlendirdi yine.
Tahmin edildiği gibi.Dede: NEOM kulübü, Barış Alper için 50 Milyon rakamlarına çıkacak, Barış Alper'e de yıllık 10 Milyon Euro ve 4 yıllık sözleşme önerecek.Galatasaray, Barış Alper'in kalmasından yana ve Barış kalacağım dediği anda Galatasaray teklifi reddedecek.
Öyle ise kabul etmemek saçma olur ama bir ihtimal 4 - 5 milyon opsiyon koymuşlardırZorunlu satın almalı kiralığı kabul etmemişiz. Yani parayı hemen trink istiyoruz. Demek acil nakit lazım, yani kasada yeterli nakit yok. Geçmiş olsun.
reddeder mi acabaDede: NEOM kulübü, Barış Alper için 50 Milyon rakamlarına çıkacak, Barış Alper'e de yıllık 10 Milyon Euro ve 4 yıllık sözleşme önerecek.Galatasaray, Barış Alper'in kalmasından yana ve Barış kalacağım dediği anda Galatasaray teklifi reddedecek.
Ben elenme sebebinin sadece Jakobs veya Kaan ile sınırlı olduğunu düşünmüyorum, sonuçta Letonya takımı, Kiev gibi takımlara grup aşamasında 2 farklı öndeyken bile puanlar bıraktık, burada bizim saçma oyun tarzımız belirleyici oldu. PSG, Real Madrid, Barcelona kimi örnek verirsek verelim, zaten devasa rotasyonlar ile oynamıyorlar, iyi bir oyunları var ve bunları işleten çok mühim 2-3 adam belirleyici oluyor. Tabi ki onları çıkarsan epey zorlanırlar ama mesela Barcelona Yamal'ın alternatifini bulabilir mi? Veya PSG Vitinha'nın? Ama sanki bizde 50 tane adam olmalıymış deli gibi kulübemiz olması gerekiyormuş gibi bir beklenti var. Biz bence oynadığımız oyun ile evvela bir mesaj vermeliyiz, atıyorum iç sahada yenilmez olmayı hedef koyabiliriz. Ve tabi ki bu kupaya sürekli olarak katılabilmek ilk hedefimiz olmalı.Çünkü hep eksik gittik. Geçen sene sadece Jacobs sakatlanmasa Alkmaar'a elenmezdik. Sağ bek Kaan Sol bek Berkan
PSG'den Hakimi ve Nuno'yu çıkar bak ne olacak. City'de bir oyuncu sakatlandı neredeyse ilk 5 dışı kalıyorlardı ki onlar bile Walker gibi birinin eksikliğini çok hissettiler. Belki çeyrek yarı final yapamayız ama hiç olmazsa elimizden geleni yaptık deriz.