Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahmin edildiği gibi.

Barış 10m Euro'yu reddetmez. Etmesi içinde sebep yok. 4 senede ömründe kazanacağı bütün parayı kazanacak. Diyelim 2 sene kaldı bu bile çok ciddi bir rakam.

Özetle ne kadar istemesem de Barış bu rakamlara gidip 2-3 sene sonra yine geri gelebilir...
4 mü?
2 Senede kariyeri boyunca kazanacağını alır hatta bonus filan çok artar

Romulo baya iyi topçuydu yaşı da daha 22-23 trden çıkan topçulara ne bu alerji yaw

Osimhen işi olmasa ben Icardi'nin varlığını da düşünerek ilk tercih olmasa da ona da yönelmenin mantıksız olmayacağını düşünüyordum. Tabi TR içinden oyuncu için bu gittiği rakamlara çıkabilir miydik orası zor, ben daha düşük rakamlar bekliyordum.

Hatırlayanlar?

1755263742226.webp

Kimse yav.

Sadece 2-3 transferle takim tamam, her yonumuz eksiksiz ilerleriz hatta kaleci transferi olmasa da olur, bu sekilde 3 kulvarda yarismamizi bekleyenleri anlamiyorum.

Onlarin izledigi futbol baska bir futbol bence ya da hic planlama nedir o tarz seylere kafa yormuyorlar. Sanki rekabet olmayacak, sakatlik hic olmayacak, cezali oyuncu olmayacakmis gibi.

Sonra giderler devre arasi transfer doneminde 3-4 transfer isterler ama sanki o zaman bu cok normalmis gibi :rolleyes:
Sakatlık cezalıyı geçtim önümüzdeki ilk maçta biri biraz tutuk olsun kenara alıyorsun hemen zaten. 5 degişikliği her maç mutlaka kullanıyorsun.

17 tane çok yönlü oynayabilen net topçu olmalı kadroda.

Daha doğal eksiklerimiz duruyor ve onlari tamamlayamişken birde barışı gönderelimde onun eksiğini tamamlarsıniz kesin yav %100 yani daha kaleci bile alamadiniz ama yaparsiniz onu evet

Hala bilgi aldı diyenlerin kafasına kürekle vurasım geliyor. Mesela ne bilgisi aldı ?

Galatasaray 2025-26 Kadro planlamasi

Kaleci transferi

Gunay
Jankat

Sag bek transferi
Kaan
Sanchez
Abdulkerim
Arda
Stoper transferi
Jakobs
Eren

Lemina
Berkan
Orta saha transferi
Torreira
Sara

Sane
Yunus
Baris
Sallai
Zaniolo (satilirsa hem kanat hem forvet arkasi oynamasini bilen bir transfer elzem)

Osimhen
Icardi
Ahmed Kutucu
Çağrı Hakan Balta

25 kisilik kadro listemiz.

İlkay + bissouma saçma 2 transfer olur bence en az biri genç olmalı orta saha rotasyonuna gelenlerin bnc

Evet dogruymus ama 9 degil 10. bitirmisiz. 8-10 arasi 1 takim direkt gönderiyormus

2025'i 10. kapattık, o bu sezonu değil gelecek sezonu etkiliyor.
2024'ü 9. kapattık, bu sezon CL'ye direkt gidişimiz bu 2024 sıralaması sayesinde.

Sebebi takımlar liglerine başlarken kaçıncı bitirirlerse hangi kupaya gideceklerini önceden bilebilsinler diye. (Yeni sistemde buna son sezonda en başarılı 2 ülkeye 2 ekstra CL kontenjanı istisnası geldi galiba)

Galatasaray 2025-26 Kadro planlamasi

Kaleci transferi

Gunay
Jankat

Sag bek transferi
Kaan
Sanchez
Abdulkerim
Arda
Stoper transferi
Jakobs
Eren

Lemina
Berkan
Orta saha transferi
Torreira
Sara

Sane
Yunus
Baris
Sallai
Zaniolo (satilirsa hem kanat hem forvet arkasi oynamasini bilen bir transfer elzem)

Osimhen
Icardi
Ahmed Kutucu
Çağrı Hakan Balta

25 kisilik kadro listemiz.

Şu 4 eksiği adam akıllı tamamlarsak Avrupa’da başarı kaçınılmaz yıllar sonra ilk defa eksiksiz kadromuz olacak ama bu 4 eksiği sırf almak için almak değil nokta atışı atmak lazım

Nelssonu marcaoyu sattığımız yaz istediler, o dönem satılmaması doğruydu bence

Davinson'u aldığımız sezon Nelsson'un hala düzenli oynayabilmiş ve gayet de iyi performans vermiş olması büyük denk gelişti. Allah'ın lütfuydu resmen. Okan Hoca'nın stilinden aşırı memnun olmadığı da belliyken o sezon sonunda hemen satacaktık değeri düşmeden.

Ben elenme sebebinin sadece Jakobs veya Kaan ile sınırlı olduğunu düşünmüyorum, sonuçta Letonya takımı, Kiev gibi takımlara grup aşamasında 2 farklı öndeyken bile puanlar bıraktık, burada bizim saçma oyun tarzımız belirleyici oldu. PSG, Real Madrid, Barcelona kimi örnek verirsek verelim, zaten devasa rotasyonlar ile oynamıyorlar, iyi bir oyunları var ve bunları işleten çok mühim 2-3 adam belirleyici oluyor. Tabi ki onları çıkarsan epey zorlanırlar ama mesela Barcelona Yamal'ın alternatifini bulabilir mi? Veya PSG Vitinha'nın? Ama sanki bizde 50 tane adam olmalıymış deli gibi kulübemiz olması gerekiyormuş gibi bir beklenti var. Biz bence oynadığımız oyun ile evvela bir mesaj vermeliyiz, atıyorum iç sahada yenilmez olmayı hedef koyabiliriz. Ve tabi ki bu kupaya sürekli olarak katılabilmek ilk hedefimiz olmalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onlar bariz örneklerdi ve bir takımın kaderini direkt etkiler + Sadece 2 kanat ile oynadık ve çok yıprandık + Lemina hiç yoktu.
Bu arada dediğin de doğru ama yine de geçerli mazaret var. Suçlu da Okan Buruk ve Yönetim eşitler.
Bu seneki takımları tam bilmiyorum ama geçen seneki takımlardan örnek vereyim.
Mesela sağ bek tamam, sol stoper ve sol bek de tamam diyelim ve grubumuz atıyorum, City, Dortmund, Inter, PSV, Kızılyıldız, Bratislava, Benfica, Slavia Prag
Böyle bir grupta minimum 12 puan alamasa teknik direktörü anında kovarım.
Zaten Kızıl, Bratislava ve Slavia tartışmasız 3 puan olmalı. PSV veya Benfica'dan biriyle evinde oynadığında %100 3 puan olmalı.
Tabi gidip 4. torbadan Newcastle filan seçersen 12 olmaz ama 10 olmalı.
Tekrar edeyim misal Singo + Akanji + Bissouma filan alındıktan sonra geçerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt