Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin olun ederson işinin uzamasının sebebi fb'dir. 13 milyon veya üzeri bonservis teklif etmişlerdir, 10 milyona bitmişti yoksa. Avrupanın arabistan takımı bu fb
Adam bizi istiyor ama bu cok net. Kendisi bu takimda oynamak icin can atiyor, bu takimda onun kafasinda olan cok oyuncu da var o da bunun farkinda. Hemen Istanbul'a gideyim diyordur.

Fener teklif yapabilir bize pahaliya patlasin diye ama burada oyuncu ile anlastiktan sonra gerisi daha kolay olur.

Abartısız söylüyorum bu asporu ne zaman açsam Savaş Çorlu var. Bu kanalda başka yorumcu yok mu.?

MCity bizim bedduamızı alan kurum ve kişilerin akıbeti hakkında bilgi sahibi olsan emin ol çingene pazarlığı yapmazdın koçum

Salzburg ile kuslar gorusmelere baslamis.

Kus taraftarlar, yeni Sadio Mane'yi bulduk diyorlar.

Izleyen var mi nasil biri bu Nene?
Kerem'i alsalar daha iyiydi. Hem o paraları etmeyecek biriydi, hem sorun çıkartacak bir tipti, hem bir daha para kazanamayacakları bir tipti, hem çok fazla defosu olan biriydi, hem de payımızı alacaktık.
Salzburg alt yapılı 22 yaşında Mali milli takım oyuncusu... Tam da böyle mantıklı bir profile gitmelerinden korkuyordum işte. Kötü oldu maalesef. İzlemedim ama CV iyi topçu gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt