Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyorsun yani ne yapalım?

baskı yapacaksın

geçen yazı hatırlayın

rahat rahat konuşuyordu yok şampiyon takım yok 1-2 transfer yeter yok biz iyi durumdayız (gülerek) havalı havalı konuşuyordu
bjkde. 5 yiyğnce pırstı (gülemeyerek)

bu adama baskı yapmadan cıvıklaşma sorunu var ne yazık ki

ilk sezon tam gidiyordu bakdı gidecek bjk maçıyla işi ciddiye aldı
ikinci sezon taraftara rağmen keremi oynatıyordu az kalsın şampiyonluk gidiyordu
en sonunda baskılara dayanamayıp keremi kesip ziyechi oynatınca takım toparladı
üçüncü sezon ortasaha diye bağırıyordu takım 12 kişimi oynayacağız diye dalga geçiyordu zorla leminayı aldırttık onuda yine bjkden küskü yiyince oynatmaya başladıda toparladık

bu adama baskı yapılmadığı sürece ciddi olamıyor yapyitığı işte
hayalperest bir arkadaş

bak takım bas bas bağırıyor

kaleci
sağbek
sol stoper
6/8
10 no

bunlar alınacak !!!!

Hadi yav ederson singo tam ambargo koyalim lige. Clde gidebilcegimiz yere kadar.

Vasat üstü yabancı hocası olan herkes belli bi seviye üstü top oynuyor ligde ve sıkıntı yaşamıyor küme düşme vs

Kgümrük kadrosunun başında rıza salağı olsa 20 dkda hiçbir şey yapmadan 5 atardık muhtemelen
Fbtö'den puan alanlar da genelde işinde gücünde yabancı hocalar oluyor.

Sane fizik olarak bugün baya sallandı. 90 dk oynatması iyi oluyor hocanın, ritim kazanma ihtiyacı var aşırı derecede

Evet tek adam alacağız yani sıctik baya.Singo sağ bek direkt , barışın başka mevkide oynaması gibi bir şey stoper oynaması, iyi ama en iyi yeri değil.Bu da demek oluyorki ya sağ bek yada stoperde sıkıntı yasayacagiz.

Uğurcan'ı alacağız Barış'ta kalacak gibi geliyor nedense ön tarafa ekstra yabancı almak için böyle bir şey yapacaklar gibi hissediyorum

Vasat üstü yabancı hocası olan herkes belli bi seviye üstü top oynuyor ligde ve sıkıntı yaşamıyor küme düşme vs

Kgümrük kadrosunun başında rıza salağı olsa 20 dkda hiçbir şey yapmadan 5 atardık muhtemelen
Şikecilere karşı puan(kar) kazananlar da genelde işine saygısı olan yabancı hocalar.

Diğerlerinin neredeyse hepsi satılık.

Haluk Yürekli: “Galatasaray, hem Donnarumma hem de Diogo Costa için kulüplerine resmi tekliflerini iletti. Donnarumma’nın 15-20 milyon euro maaş beklentisi var. Galatasaray, oyuncuyu maaş konusunda ikna edebilirse PSG ile bonservis işini çözebilirler.”

Fbtö'den puan alanlar da genelde işinde gücünde yabancı hocalar oluyor.

almanları satın alamazsın

portekizli flnsa türkden beter şerefsizler

türklerin hepsine para akıttıklarını düşünüyorum

ciddili gittim isviçre polisine çağdaş atanı şikayet ettim isviçrede ki banka hesapları araştırılsın diye birgün oradan birşey çıkarsa bilin ki benim sayemde :)

- "Orta sahaya, 10 numara pozisyonuna oyuncu düşünüyor musunuz?"

Okan Buruk: "Ligi bitiriş ve başlayışa bakınca o rolü Sara'nın oynayabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ayak kalitesi çok yüksek ama son pasları, ceza sahasına sızmalarını daha geliştirmesi gerekiyor.”

yahu

ne anlatiyorsun..

orta saha istiyorum desene kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt