Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç sonu tünelde Lemina sekiyordu hafiften. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. An itibariyle elde Kaan ve Berkan haricinde yedek yok. Kaan ancak oyuna sonradan girer, Berkan zaten topçu değil. Dünyada 3 tane orta saha ile sezona başlayıp da orta saha istemeyen tek kişi Okan. 3 büyükler arasında da yine en kötü rotasyon bizde o bölgede.
4 ortasahanı da aynı seviyede tutmak zor iş yani en azından bizim için zor iş, elitler'de bile 4 tane aynı seviyede ortasaha yok ama işte bunuda kolay çözümü İlkay.

bu orta saha ile olmaz.. cl için yeterli değil.. yerel lig için bile alternatifsiz.. sağ bek hızlı ve sert olmalı.. sol stoper hızlı olmalı.. mertens, muslera gibi demirbaşlar gitmiş.. saradan, saneden, yunustan 10 numara çıkmaz. net bir 10 numara gerekli..
10 numara oncelik listesinin sonundadir bence. Diger konularda katiliyorum.

4 ortasahanı da aynı seviyede tutmak zor iş yani en azından bizim için zor iş, elitler'de bile 4 tane aynı seviyede ortasaha yok ama işte bunuda kolay çözümü İlkay.
Tabii ki yedekleri birebir aynı seviyede tutamazsın ama as oyuncuların Sara-Torreira-Lemina ise yedekleri Berkan-Kaan olamaz yani, o kadar da değil. İlkay'ı ben de sırf bu yüzden çok istiyorum. Hem direkt 11 oynar, hem de rotasyon topçusu olmaya ikna edebilirsin yaşı sebepli. Atarsın her maç son 30 dk, yanına Kaan'ı da atsan sırıtmaz çok fazla. İlkay + +2 kontenjanına uygun genç, dinamik, pişecek 1 tane cengaver yabancı lazım oraya. Lemina'nın genç hali gibi, basıp gidecek, adama yapışacak...

Otavio.

🧐

Hadi iyi geceler
sus.gif

Tabii ki yedekleri birebir aynı seviyede tutamazsın ama as oyuncuların Sara-Torreira-Lemina ise yedekleri Berkan-Kaan olamaz yani, o kadar da değil. İlkay'ı ben de sırf bu yüzden çok istiyorum. Hem direkt 11 oynar, hem de rotasyon topçusu olmaya ikna edebilirsin yaşı sebepli. Atarsın her maç son 30 dk, yanına Kaan'ı da atsan sırıtmaz çok fazla. İlkay + +2 kontenjanına uygun genç, dinamik, pişecek 1 tane cengaver yabancı lazım oraya. Lemina'nın genç hali gibi, basıp gidecek, adama yapışacak...
Kaan zaten saf defansif oyuncu bence çok iyi bir yedek. Ofansif ortasahamız da eksik var, Sara dışında ofans katkısı verebilecek bir ortasahamız yok en büyük sorun bu, hani 10 numara mevkine Icardiyi ekleyebilirsin pas yeteneği çok iyi, belki Zaniolo ama onunda son kararları tartışılır yine Yunus aynı şekilde son kararları tartışılır, şu sistemde zaten Sane forvet arkası olmaz, Sane'yi serbest kanat oyuncusu salacaksın ama en büyük eksik bizim oyunu hızlandırmamız gerek artık zaten hızlandırsak herşeyi çözeceğiz gibi. Zanoilo kalmalı kaliteli bir yedek çünkü hatta ilk 11'i bile zorlayabilir, ama Kaan, Torriera, Lemina 3 adet defansa yakın ortasahamız var Sara 8 numara belki bir 8 numara daha eklenebilir.

Sallai zaten 2. Riera dönemini başlatacak sanırım üstüne koymaya devam eder umarım.

Eğer Ederson almıyorsak ve Uğurcan'a kayacaksak zaten kaleci Günay kalsın, Uğurcan'a vereceğimiz 15-25 arası miktara iyi bir ortasaha çekilebilir.

Ciddi anlamda pas sıkıntımız var ilk sezondan bu sezona bu sorun var, bazı eski maç özetlerine bakarsak Icardi'nin alamadığı pasları da göreceğiz.

Ek olarak takım forvetsiz çıktı bakın bu çok öenmli topu alıp götürmek ile topu orada tutmak başka meziyetler Barış yırtıcı bir etken ama saf forvet hareketleri yok. Bunlar neler mesela Icardi çoğu zaman ofsayta bekleyip, kafa kurcalayan ve top ile kendisinin kontrol edilmesini engelleyen yaptığı fake koşular ile üzerine defans oyuncularını çektiğinde arkasına gol atıran bir tip bu zaten Osi-Icardi ikilisini çok güçlü kılan durum, Osi yırtıcı forvet, Icardi teknik forvet. Forvetimiz de oturtduğunda daha iyi pas döngüsü olacağına inanıyorum en kötü senaryo da 8 numara çekseler 10 numarayı 60-70 dakika Icardi bile üstlenir, zaten teknik olarak Icardi'den iyi pasör yok gibi takımda şuan :asd:

Son düzenleme:
Uğurcan ve Günay'ın performansını karşılaştırdım, Türkiye kupasında biz daha sıkıntılı bir kura ile ilerledik, yani en azından finaller kısmında Fenerbahçe falan gibi takımlar ile karşılaşmadı Trabzon en son bizimle karşılaştı

Uğurcan 5 maç 7 gol yemiş 2 önemli pozisyonda kaleyi kapatmayı başarmış
Alanyaspor,Rizespor,Bodrum,Göztepe ve Galatasaray Uğurcan'ın çıktığı maçlar.

Günay ise 6 maça çıkmış ve 5 gol yemiş 2 önemli pozisyonda kaleyi kapatmayı başarmış.
Başakşehir, Bolu, Konya,Fenerbahçe,Trabzonspor Günay'ın çıktığı maçlar

Başka da nasıl versuslarız bilemiyorum. Şu duruma bakttığımızda lig'de de aşağı yukarı aynı işi yapardı Günay'da son sene Muslera'nın bu sene çok katkısı olduğunu düşünmüyorum maalesef evet 19 kupa kazandı ve bunda en az 3-4 tanesine doğrudan ciddi ciddi katkısı var ama geçen sene çok Muslera diyebildiğimiz maç yoktu. Aşağı yukarı aynı seviye iki kaleci ve elindekini hor görüp komşunun elemanına 15-25 arası vermek bence doğru değil.

Bence Pavard ve Donnarumma gelecek. Jelert ve Yusuf a depik vuracak hoca bunların yerine top süren 6-8 ve stoper alacaklar.

Günaydın.

ne istersen söyle, kalbim, zararı yok
seni bir kez daha affederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt