Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.665
- 13.376
- 2.463
Verin lan Ederson'u
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akanji singo ikisini birden nasil alacan sergen. Singoyu bile bu paralara alabilmen süpheliyken.Akanji ve singo haftalarca surmez umarim
İlkay ve paqueta alıp kapatalım transferi
City seve seve vermiyorsa s.. s… verecek demek oluyorTürkçesi nedir mert
Okan hoca ikisini de istiyomusAkanji singo ikisini birden nasil alacan sergen. Singoyu bile bu paralara alabilmen süpheliyken.
Genç kaleci alınır inşallahEderson olayina iyice kil.oldum. 10+ milyon bonservis ve dogruysa 8 milyon maas. Bence cok fazla. Ederson gelse bile CL de bize ne kadar extra puan kazandirabilir? Bu resmen kolaya kacmak hazira konmak. Güney Amerikada ayagin düzgün iyi kaleci hic mi yok? Veya avrupa da?
Sanmiyorum hep stoper oynayabilen sag bek diyip duruyor. Buda singoyu isaret ediyor. O bile cok pahali ama mac kadroda yokmus heralde. Bakalim ne olacak.Okan hoca ikisini de istiyomus
Ederson'u kalecilik olarak beğenmeyen ve ismi ilk çıktığı günden beri Sommer'i isteyen biri olarak şunu söyleyeyim o kadar geç kaldık ki şuan durum ya Ederson ya hiç kimse durumuna geldi o yüzden mecbur artıkEderson olayina iyice kil.oldum. 10+ milyon bonservis ve dogruysa 8 milyon maas. Bence cok fazla. Ederson gelse bile CL de bize ne kadar extra puan kazandirabilir? Bu resmen kolaya kacmak hazira konmak. Güney Amerikada ayagin düzgün iyi kaleci hic mi yok? Veya avrupa da?
Okan buruk ozaman biraz kendine gelsin hep a klas futbolcu istiyor ama oyunumuzda hic bir ilerleme olmuyor.Okan hoca ikisini de istiyomus
Ederson yarimle kavuşma günümüz yakın