Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson olayina iyice kil.oldum. 10+ milyon bonservis ve dogruysa 8 milyon maas. Bence cok fazla. Ederson gelse bile CL de bize ne kadar extra puan kazandirabilir? Bu resmen kolaya kacmak hazira konmak. Güney Amerikada ayagin düzgün iyi kaleci hic mi yok? Veya avrupa da?

Ederson olayina iyice kil.oldum. 10+ milyon bonservis ve dogruysa 8 milyon maas. Bence cok fazla. Ederson gelse bile CL de bize ne kadar extra puan kazandirabilir? Bu resmen kolaya kacmak hazira konmak. Güney Amerikada ayagin düzgün iyi kaleci hic mi yok? Veya avrupa da?
Genç kaleci alınır inşallah

Bu rakamlar sacmalik

Ederson'u kalecilik olarak beğenmeyen ve ismi ilk çıktığı günden beri Sommer'i isteyen biri olarak şunu söyleyeyim o kadar geç kaldık ki şuan durum ya Ederson ya hiç kimse durumuna geldi o yüzden mecbur artık

Ederson Santana de Moraes
Wilfried-Davi-Apo-Eren
Mario-Lucas-Gabi
Leroy-Victor-Barış

Yunus da isterim kadro da ama yok sığmıyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt