Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Nene'yi alırsa sevinirim zira validelerinden sıkılmıştık, farklı tatlar iyidir

Osimhenle ilgili bir problem olacağını düşündüren ne. İcardiye pas verip gol attırdılar bana vermediler mi diye düşüneceğini varsayıyoruz. İcardiyi seviyorlar beni sevmiyorlar mı diye düşünüyor yani.
Hayır ne oldu zannediyoruz maçtan sonra eve gitti battaniyenin altında ağladı çıkmıyor mu?

Adama 2 orta açıldı biri ofsayt oldu diğerinde de rakip kaleye attı o gol kafadan ona yazar zaten.

Siz bu arada osimhen tanımamışsınız.
Bir sonraki iç saha maçında ilk 11 başlayıp 3. dakikada falan gol atacaktır. Herif bununla yaşıyor ve futbolunu geliştiriyor.
Müsait durumda kafa vuruşu da vardı

Defans ve bek Lucas hey olabilir Thomas cristensen olabilir .. Orta saha Thomas jorgensen umarim bu tarz aliriz

Son düzenleme:
Osimhenle ilgili bir problem olacağını düşündüren ne. İcardiye pas verip gol attırdılar bana vermediler mi diye düşüneceğini varsayıyoruz. İcardiyi seviyorlar beni sevmiyorlar mı diye düşünüyor yani.
Hayır ne oldu zannediyoruz maçtan sonra eve gitti battaniyenin altında ağladı çıkmıyor mu?

Adama 2 orta açıldı biri ofsayt oldu diğerinde de rakip kaleye attı o gol kafadan ona yazar zaten.

Siz bu arada osimhen tanımamışsınız.
Bir sonraki iç saha maçında ilk 11 başlayıp 3. dakikada falan gol atacaktır. Herif bununla yaşıyor ve futbolunu geliştiriyor.
Torreira pozisyonunda ofsaytta zaten kendisi sanırım. Kayseri maçında 11'de oynamak istiyorum diye başlamıştır şimdiden. Zaten İcardi girince orta sahaya geldi pas dağıttı resmen belli ki İcardi 11 oynadığı maçlarda bile asıl görevi bağlantı işi olacak.

Bu arada Torreira pasında en doğru olan oldu. Mesela Icardi'nin yerinde Osimhen, Osimhen'in yerinde Icardi olup pası Icardi'ye atsa ne oluyor derdik ama en doğrusu yaptı
1 - Icardi daha garantiydi
2 - topu Icardi'ye atmak çok daha kolaydı
3 - Osimhen ofsayt riski vardı

Yaz yağmuru düşer durur yüreğime
Bir küçük aşk yeter benim hasretime
Sen de cimbomun yağmuru ol
Ache ache gir gönlüme

tatlises-crying-tatlises.gif

Hangi üyeydi acaba daha 2-3 gün önce "yedekte Talisca vs olmaz, böyle geniş kadro mantığıyla hiçbir yere varamazsın" dediğimde "yedekten Talisca giriyor FB kadrosu süper" diye çıkışıyordu.

Keşke ismini not etseydim bu nefis futbol alimi üyemizin.

Not: Zeytinli değil

Hangi üyeydi acaba daha 2-3 gün önce "yedekte Talisca vs olmaz, böyle geniş kadro mantığıyla hiçbir yere varamazsın" dediğimde "yedekten Talisca giriyor FB kadrosu süper" diye çıkışıyordu.

Talisca bitik, ayakta zor duruyo

@Emre Zeytinli dir ustad.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt