- 24 Temmuz 2021
- 12.861
- 5.040
- 663
Defansa lucas hey olabilir andarleth ucuza kapatmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müsait durumda kafa vuruşu da vardıOsimhenle ilgili bir problem olacağını düşündüren ne. İcardiye pas verip gol attırdılar bana vermediler mi diye düşüneceğini varsayıyoruz. İcardiyi seviyorlar beni sevmiyorlar mı diye düşünüyor yani.
Hayır ne oldu zannediyoruz maçtan sonra eve gitti battaniyenin altında ağladı çıkmıyor mu?
Adama 2 orta açıldı biri ofsayt oldu diğerinde de rakip kaleye attı o gol kafadan ona yazar zaten.
Siz bu arada osimhen tanımamışsınız.
Bir sonraki iç saha maçında ilk 11 başlayıp 3. dakikada falan gol atacaktır. Herif bununla yaşıyor ve futbolunu geliştiriyor.
Torreira pozisyonunda ofsaytta zaten kendisi sanırım. Kayseri maçında 11'de oynamak istiyorum diye başlamıştır şimdiden. Zaten İcardi girince orta sahaya geldi pas dağıttı resmen belli ki İcardi 11 oynadığı maçlarda bile asıl görevi bağlantı işi olacak.Osimhenle ilgili bir problem olacağını düşündüren ne. İcardiye pas verip gol attırdılar bana vermediler mi diye düşüneceğini varsayıyoruz. İcardiyi seviyorlar beni sevmiyorlar mı diye düşünüyor yani.
Hayır ne oldu zannediyoruz maçtan sonra eve gitti battaniyenin altında ağladı çıkmıyor mu?
Adama 2 orta açıldı biri ofsayt oldu diğerinde de rakip kaleye attı o gol kafadan ona yazar zaten.
Siz bu arada osimhen tanımamışsınız.
Bir sonraki iç saha maçında ilk 11 başlayıp 3. dakikada falan gol atacaktır. Herif bununla yaşıyor ve futbolunu geliştiriyor.
Talisca bitik, ayakta zor duruyoHangi üyeydi acaba daha 2-3 gün önce "yedekte Talisca vs olmaz, böyle geniş kadro mantığıyla hiçbir yere varamazsın" dediğimde "yedekten Talisca giriyor FB kadrosu süper" diye çıkışıyordu.
Keşke ismini not etseydim bu nefis futbol alimi üyemizin.
Not: Zeytinli değil
Yaz yağmuru düşer durur yüreğime
Bir küçük aşk yeter benim hasretime
Sen de cimbomun yağmuru ol
Ache ache gir gönlüme
![]()
@Emre Zeytinli dir ustad.Hangi üyeydi acaba daha 2-3 gün önce "yedekte Talisca vs olmaz, böyle geniş kadro mantığıyla hiçbir yere varamazsın" dediğimde "yedekten Talisca giriyor FB kadrosu süper" diye çıkışıyordu.
Keşke ismini not etseydim bu nefis futbol alimi üyemizin.
Not: Zeytinli değil
Yok yenisiYaw sergi su videoyu 5 kere attin yenisini bari bul
Kerem bizim anamıza söv...Benfica maçı çok keyifli olacak
Bu salaklar keremi tribüne çağırır mı vallahi şaşırmam![]()