Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lig cepte hatta bu sene namaglup bitirecegimiz büyük olasilik. transferler tamamen avrupa icin olacak.

lig cepte hatta bu sene namaglup bitirecegimiz büyük olasilik. transferler tamamen avrupa icin olacak.
O iş hiç belli olmaz. 10 kişi kalan Hurmaspor’a bile ikinciyi bulmakta epey zorlandık. Ciddiyetle devam edip eksikleri tamamlamak gerek.

Ederson için 12 + 3 bonus falan olmalı

15'i geçmemeli 32 yaşında

City yönetimi hayal görmesin 25 veren çıkmaz

Dün goztepe maçında tribündeki yerimizi alarak fenerbahceye iyi sövdük.
Gelelim fener takımına simanski sahada yok 10 kişi oynuyor fener bunun farkında olan yok .
Arci Brown atletik iş yapar bu ligde oda maç içinde duran a kızdı niye kaçmiyorsun falan diye Yusuf ayçiçek fizikli ayagi temiz skrinyar ağır yani osimhen falan parçalar bire birde kalırsa ostorvolde her zamanki gibi kasap .
Kisadan hisse ligde rakibimiz yok transferi Avrupa için yapmalıyız

Edersen +10 bons
+6 maaş falan absürt işler açıkcası
Abi verirsin ya da vermezsin ama Manchester City nin kalecisi bu şampiyonlar ligi finalini oynamış ve kazanmış. Dünyanın en zor liginde yıllarca oynamış, şampiyon olmuş. Frencvaros un kalecisinden bahsetmiyoruz.

Messicilere ufak bir hediye. Eğer aklımdan çıkmış bir tane yoksa kariyerinde benzeri olmayan tarzda, güzel bir asist yapmış bu gece. Belki onun asistleri arasında çok da ekstrem sayılmaz ama yine de çok şık:

Ek: Düşündüm de o ekstrem tiki taka zamanlarında belki vardır böyle de bir iki tane şimdi büyük atmış olmayayım.

Topuk paslarını çok fazla denerdi eskiden ama asiste dönüştüğü topuk pası hiç hatırlamıyorum ben de 😂

Bambaşka bir seviyede beyni var adamın. Onun gibisini bir daha zor görürüz

fenerden tirsmaya gerek yok, samsun veya trabzon bile bunlarin önünde bitirebilir, gecen sene maximin, tadic, dzeko, osayi bu sezon oynayanlardan daha iyilerdi.

Abi verirsin ya da vermezsin ama Manchester City nin kalecisi bu şampiyonlar ligi finalini oynamış ve kazanmış. Dünyanın en zor liginde yıllarca oynamış, şampiyon olmuş. Frencvaros un kalecisinden bahsetmiyoruz.

2,5 alıyor diye musleranın taşlandığı forum burası !
Kaleciye 3 den fazla verecek ülke değiliz açıkcası

Kale için maaş anlamında çok büyük paralar harcanmasını doğru bulmuyorum, genç 20-23 arası ne olacağı belli olan genç bir kaleci alıp 15 yıl kaleci aramayalım derim, parayı bonservise ver maaş düşük olsun

kaleci işinden vazgeçelim diyorum. Ben Donaruma bekledim ama belli ki alamayacaklar paramız cebimizde kalsın Ederson'a o maliyetler çok boş iş olur. Kasada nakit fazla değil ki tzolakis tipi gençlere gidilmedi. Artık bu saatten sonra kimse iyi kalecisini sana vermez. Hatalı transfer yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt