Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öylede hakemlerle +20 puan alır bunlar birde kpaşa, kgümtük, kocaeli gibi yataşlar var her türlü ittirirler 2. bunlar olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mou oldugu sürece bir cacik olmaz bunlardan, dünkü ezik feneri ben ömrüm boyunca görmedim, adamlar üstlerine gitmekten tirsar olmus. baktikca sok icinde izledim. hakemlerde elde pozisyon üretimi yoksa bir yere kadar yardimci olur. kocaeli falanda parcalar ayrica feneri.

Lammens 20 bonservis+ Singo 25 bonservis min 45 milyon Euro, bu bonservisi çıkabileceğimizi düşünmüyorum daha yeni 75 milyon euro’luk transfer yaptık.
Son saniye free sommer ve kariyer sonuna yaklaşmış 35lik stoper getiririz

Atuboluyu ne kadar istesemde, Ederson ile de üzülmem sanirim. Tek korkum kurtaris yüzdesi iki senedir

Screenshot Capture - 2025-08-17 - 12-02-09.webp
Şurada bahsedilen bize ligde en çok lazım olan özellik. Avrupa için soru işareti.

Fb kötü giderse transfer yapmaz bizimkiler nasolsa şampiyon oluruz diye.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

fenerden tirsmaya gerek yok, samsun veya trabzon bile bunlarin önünde bitirebilir, gecen sene maximin, tadic, dzeko, osayi bu sezon oynayanlardan daha iyilerdi.
Hakemler daha pis işler yapıp o açığı kapatıyo. Fener isterse her maça 9 kişi çıksın. Yine yarışta tutulur. Hakem ve Var yeterince ittirip yarışta tutuyo

Daha az maliyetli bir kaleci bizim icin mantikli olur

Hem maasi yüksek hem de bonservisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt