Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahada maaş referansımız Torreira ise, defans bloğu için maaş referansımız Sanchez olsun.
Ederson u isterim ama 8m falan verilecekse maaş işinin cılkı çıkar artık. Sallai ye verilen 2,5m açlık sınırı haline gelecek bu gidişle.
Düşük maaş, yüksek bonservis, genç kaleci <> Tzolakis vb. transferi şu aşamada daha mantıklı geliyor.

City istiyor ki 20 ye edersondan çıkayım 25 e donnarumma alayım. Edersonun maaşının üstüne biraz koyup donnarumma ile devam edeyim. Yani neredeyse beleşe.
Ederson da diyor ki maaşımı 32 yaşıma geldim hem maaşımı katlayayım hem de kolay bi ligde rahat rahat takılayım. Hem başka kim verir ki bu paraları.
Bizimkiler de diyor ki performansından ziyade ismi büyük birini alalım. Taraftarın gözünü ismiyle boyayayım hatalı işler yapsa da muslera sonrasında kimse nerden buldunuz bunu diye homurdanmasın. Maaş ne isterse veririz.

Edersonun Galatasaraya transferi 3 tarafı da mutlu edebilir.
City istediğini alacak. Ederson istediği parayı alacak.
Peki biz 32 yaşındaki bi herife geri dönüşü olmayan 50 milyon para gömüp beklediğimiz katkıyı sahada görebilecek miyiz? Muamma
Genç değil, ucuz değil, bonservissiz değil, supersonic maç kurtaran biri de değil.
Peki niye bu Ederson aşkı?
Daha iyisini alamazlar (isim olarak) birde ismi büyük hata yapsada tolera edilebilir, liva gibi potansiyel bir kaleci alsak hata yapsa çarmıha gerilir. Donaruma gibi bir kaleci alamıyoruz o yüzden Ederson mantıklı geliyor işte.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Ederson olayında bize girecek kazık çok büyük olacak. Umarım şu Edersonu almazlar. Yorum yapanlar kaç maçını izledi merak ediyorum. Adam fecaat kalede. Cityde kalede bende oynasam o kadar kalecilik yaparım. Muslera yı ayakları hariç mumla aratacak. Hemde bu kadar büyük maaliyete. Muslera ya 3.750 aldığında çarmıha geriyorlardı. Adamın 8m maaşını kimse dert etmiyor
Bende biraz negatifim artık konuşulan meblağ çok büyük 20-25 bonservis maaş 8 falan çok 32 yaşında kaleci için edersona 8 maaş 25 bonservis yerine tzolakise 25 bons 3-4 maaşa gelir bence

Ederson'u alırsak transferi onla kaparız , alamazsak da saçma bir yerli kaleci alır kaparız.Singo'yla falan ilgilendiğimiz sürece bek,stoper alma ihtimalimiz yok.Menajer önerisinden başka şans yok şu saatten sonra artık gerçeklere dönmek lazım.14 gün kaldı sadece , Singo görüşmeleri minimum 1 ay sürer bu yönetimle

Bonservisi elinde olan futbolcular
transfer edebileceğimiz oyuncular burda.Zouma iyi durumdaysa olabilir

Son dk
İbrahim seten haluk yurekliye askim dedi az once
1658070402156-png.168589

Haluk Yürekli: "Singo maliyetli bir oyuncu. Onunla ilgili çalışmalar var."
Total maliyet mutlaka tuzludur ama esas onemli kisim maas grafigi takimdaki.

Donnarumanin 10-12 ye ok diyecegini sananlar var (TR icin. EPL icin feragat ediyor oyuncular, buraya 15 tennasagi fiyat cekmez) . Keza ederson 8 falan ucuk maas butceleri.

Gerekirse bonserviste odeme planiyle bir seyle biraz daha feragat et ama maas butcen firlamamali.bonservis 1 kere baglar, maas kontrat suresinxce baglar. Cok farkli 2 faktor. O nedenle kalecide hep genc ve dusuk maasli adam duymak istedim yaz boyu. (Mesela petrovic, 4 yedi ilk mac, tamamini izlemedim bizim mac yuzunden iyi isleri var mi yok mu bilemem,trafforda baktim dun iyiydi denebilir misal. Her zamanda o benservise deger denemez tabiiki. Orda artik scout analiz vs girer isin icine)

Başlayacam Singonuza sağ bek oynayan başka stoper mi yok herifler bırakmıyor işte bir buçuk aydır Singo dönem bitiyor

Bunlarin hepsi +2 kontenjanina uyuyor galiba.

Arouna Sangante

1755430365943.webp

Étienne Youté Kinkoué

1755430482150.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt