Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim orta sahaya 2 adam lazim hala bunu gormezden gelemezler.

Sag solda twittercilar bunu goruyorsa teknik heyet/yonetim gozlerini kapatamaz bu duruma:

@CifuenCharcopa
İlkay yerine genç atletik biri lazımmış ee takımda yer kalırsa bir tane 19 20 yaşında kontenjana uygun yatırım amaçlı orta saha yine gelsin. Şampiyonlar ligi seviyesini hayal eden, sezonda 60 maça çıkacak bir takımın orta saha rotasyonu zaten 3 oyuncu olmamalı
oynatmıyor ki , geçen sene yusuf çok az süre aldı mesela kötü de değildi aldığı sürelerde ama Mertens'in 0a düştüğü zamanlarda bir kere onu başlatıp denemedi orda.Atıyorum gittik o brightondaki buonanatte'yi aldık kim yerine oynatacak mesela ? Seneye dk olduğu için oyuncu süre almak için gelir buraya fazlasıyla oynatmasa ne olacak mesela ? Daha genç oyuncu bile gelmez bize öyle.Geçen sene bile son maç Cuesta oynadı Arda oynamadı.

oynatmıyor ki , geçen sene yusuf çok az süre aldı mesela kötü de değildi aldığı sürelerde ama Mertens'in 0a düştüğü zamanlarda bir kere onu başlatıp denemedi orda.Atıyorum gittik o brightondaki buonanatte'yi aldık kim yerine oynatacak mesela ? Seneye dk olduğu için oyuncu süre almak için gelir buraya fazlasıyla oynatmasa ne olacak mesela ? Daha genç oyuncu bile gelmez bize öyle.Geçen sene bile son maç Cuesta oynadı Arda oynamadı.
Oynatir oynatmaz o hocanin sorunu, sen yonetim olarak alacaksin hersey hocaya birakilmamali. Real Madrid bile transferleri hocaya birakmiyor biz niye oyle yapalim?

Yarin Lemina'nin lifi atarsa, Sara sahaya sicarken elde kimse yok napacagiz diyenleri tufekle vurmak lazim o zaman.

Keşke şu ilk cl maçı agustos ortasi olsaydı.Fatih hoca da çıksaydı 3 ortasaha ile ilk maça...Bu yönetim boku yemişti şu an

Gevşeklik,geleceği okuyamama ne ararsan var yetersiz bi hoca ve yönetim...

Bu kadar para döküp icerde disarda avrupada rezil olacağız.2 derbi kazanıp kral diyeceğiz ha...

Bunun sonu çok yakin,buse terimin çektiği video duruyor.Oyle hahah hihiii gulerken ne oldugunu şaşırırsiniz yarin 2 ters sonucta.Terim gelmez başkası gelir.akilli olsun herkes

Galatasaray kadro planlamasi;

defansta 'eh idare eder bu kadar adam en kotu Kaan ve Sallai jokerleri var'

orta saha: olmasina gerek yok

ofans: ne kadar cok adam varsa o kadar iyi

1755428458691.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt