Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.651
- 94.782
- 4.978
adamlar yığılır kalır lan öğlen sıcağında maç mı yapılırajax maçını 1'de oynuyor ne güzel bizim ligde de maçlar nerdeyse gece başlayacak yaptıkları her iş falso
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamlar yığılır kalır lan öğlen sıcağında maç mı yapılırajax maçını 1'de oynuyor ne güzel bizim ligde de maçlar nerdeyse gece başlayacak yaptıkları her iş falso
oynatmıyor ki , geçen sene yusuf çok az süre aldı mesela kötü de değildi aldığı sürelerde ama Mertens'in 0a düştüğü zamanlarda bir kere onu başlatıp denemedi orda.Atıyorum gittik o brightondaki buonanatte'yi aldık kim yerine oynatacak mesela ? Seneye dk olduğu için oyuncu süre almak için gelir buraya fazlasıyla oynatmasa ne olacak mesela ? Daha genç oyuncu bile gelmez bize öyle.Geçen sene bile son maç Cuesta oynadı Arda oynamadı.Bizim orta sahaya 2 adam lazim hala bunu gormezden gelemezler.
Sag solda twittercilar bunu goruyorsa teknik heyet/yonetim gozlerini kapatamaz bu duruma:
@CifuenCharcopa
İlkay yerine genç atletik biri lazımmış ee takımda yer kalırsa bir tane 19 20 yaşında kontenjana uygun yatırım amaçlı orta saha yine gelsin. Şampiyonlar ligi seviyesini hayal eden, sezonda 60 maça çıkacak bir takımın orta saha rotasyonu zaten 3 oyuncu olmamalı
kış için diyorum yav ayrıca bu aralar havalar fena değil 16 19da yapılır bazı maçlarda 16'da falan başlıyor TR'de şuan bunu neye göre belirliyolar çözemedimadamlar yığılır kalır lan öğlen sıcağında maç mı yapılır
Oynatir oynatmaz o hocanin sorunu, sen yonetim olarak alacaksin hersey hocaya birakilmamali. Real Madrid bile transferleri hocaya birakmiyor biz niye oyle yapalim?oynatmıyor ki , geçen sene yusuf çok az süre aldı mesela kötü de değildi aldığı sürelerde ama Mertens'in 0a düştüğü zamanlarda bir kere onu başlatıp denemedi orda.Atıyorum gittik o brightondaki buonanatte'yi aldık kim yerine oynatacak mesela ? Seneye dk olduğu için oyuncu süre almak için gelir buraya fazlasıyla oynatmasa ne olacak mesela ? Daha genç oyuncu bile gelmez bize öyle.Geçen sene bile son maç Cuesta oynadı Arda oynamadı.
7-8 milyon maaş veremeyiz İlkay'a.dortmund,ilkay ı istiomus
bu zamana kadar kadroya katmamamız skandal
dortmund a gider heralde artik
7-8 milyon maaş veremeyiz İlkay'a.
1 aydir böyle ederson muhabbeti yüzündenömer bayram'la transferi kapatmışız gibi bi nöbet
bi futbolcuya takılıp kalıyoruz olmuyosa başkasına geçeceksin zorlamaya gerek yok1 aydir böyle ederson muhabbeti yüzünden
Galatasaray orta sahaya Torreira'dan daha fazla maaş kimseye vermek istemiyor. [Haluk Yürekli]