- 6 Eylül 2014
- 83.207
- 56.780
- 4.283
Üstlerine işerlerRingo ringo şişelerrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstlerine işerlerRingo ringo şişelerrrrrrrr
Arif etnosferik gözlüklerini nereden aldınSarisin fellah ilk defa goruyorum
8.30da kalkip dünkü yayinlari izledim 4 saat
Sonra kremali tavuklu makarna yedim + üstüne toz peynir ve cappy karisik
Simdi cay demledim haluk’un yayını bitince film izleyeceğim
Benfica da hafta ici fbyi tokatlarsa 8.5/10’a cikar keyfim
Iklim farki, bunda elestirecek birsey yok sen bizi Hollanda ligi ile degil Ispanya/Italya ligi ile karsilastirman lazimajax maçını 1'de oynuyor ne güzel bizim ligde de maçlar nerdeyse gece başlayacak yaptıkları her iş falso
onlarda da erken başlıyor admirim ayrıca yaz için değil kışta aynı nerdeyse, bu sezon akşam 8'e alacaklar dedikodusu var maçları stada gelen taraftar için ne kadar erken saatte başlarsa o kadar iyiIklim farki, bunda elestirecek birsey yok sen bizi Hollanda ligi ile degil Ispanya/Italya ligi ile karsilastirman lazim![]()
LaLiga'da da bizde de bayağı gündüz maçları oynanıyor ama bizim ligde yayıncı kuruluş istemediği için büyük takımlar gündüz maçı çok nadir oynuyor. İklimden öte istisnalar hariç tamamen yayıncı kuruluş, izlenme, reyting peak zamanlarına göre ayarlanıyor bizim ligde maç saatleri. Yazın kavurucu sıcağı hariç daha çok gündüz maçı oynanmalı bizde deIklim farki, bunda elestirecek birsey yok sen bizi Hollanda ligi ile degil Ispanya/Italya ligi ile karsilastirman lazim![]()
Sen Turkiye'de yasamiyor musun? Sicaklik ortada.onlarda da erken başlıyor admirim ayrıca yaz için değil kışta aynı nerdeyse bu sezon akşam 8'e alacaklar dedikodusu var maçları stada gelen taraftar için ne kadar erken saatte başlarsa o kadar iyi
3 kuruş için beinsportsun köpeği olunca normal. Korkuyolar kaçacaklar diye sanki 1 milyar dolar veriyor daonlarda da erken başlıyor admirim ayrıca yaz için değil kışta aynı nerdeyse, bu sezon akşam 8'e alacaklar dedikodusu var maçları stada gelen taraftar için ne kadar erken saatte başlarsa o kadar iyi
O bonservise atubolu alinir + 2 mio maas ok der
Tzolakis bunun 2-3 mislisi olur bonservis olarak. Maasi ama daha uygun olur gerci o cocugu buraya gondermezler bence.Yav sözleşmesi bitecek adama utanmadan istedikleri paraya bak. O kadar para verecek olsak Tzolakis’e falan basarız
dortmund,ilkay ı istiomus
bu zamana kadar kadroya katmamamız skandal
dortmund a gider heralde artik