Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ajax maçını 1'de oynuyor ne güzel bizim ligde de maçlar nerdeyse gece başlayacak yaptıkları her iş falso

Iklim farki, bunda elestirecek birsey yok sen bizi Hollanda ligi ile degil Ispanya/Italya ligi ile karsilastirman lazim :)
onlarda da erken başlıyor admirim ayrıca yaz için değil kışta aynı nerdeyse, bu sezon akşam 8'e alacaklar dedikodusu var maçları stada gelen taraftar için ne kadar erken saatte başlarsa o kadar iyi

Iklim farki, bunda elestirecek birsey yok sen bizi Hollanda ligi ile degil Ispanya/Italya ligi ile karsilastirman lazim :)
LaLiga'da da bizde de bayağı gündüz maçları oynanıyor ama bizim ligde yayıncı kuruluş istemediği için büyük takımlar gündüz maçı çok nadir oynuyor. İklimden öte istisnalar hariç tamamen yayıncı kuruluş, izlenme, reyting peak zamanlarına göre ayarlanıyor bizim ligde maç saatleri. Yazın kavurucu sıcağı hariç daha çok gündüz maçı oynanmalı bizde de

onlarda da erken başlıyor admirim ayrıca yaz için değil kışta aynı nerdeyse bu sezon akşam 8'e alacaklar dedikodusu var maçları stada gelen taraftar için ne kadar erken saatte başlarsa o kadar iyi
Sen Turkiye'de yasamiyor musun? Sicaklik ortada.

Hatta Ispanya'da bizim ligden daha gec saatte maclar oluyor. Niye boyle dusundun anlamadim bizim mac saatlerinde bir kusur araman abes zaten bizdeki sicaklik Bati Avrupa ve Kuzey Avrupa'da olamaz ya. Turkiye genelinde 30 derece altinda olan bir ilce var mi?

O yuzden mac saatleri ne kadar gec olursa o kadar iyi suan.

onlarda da erken başlıyor admirim ayrıca yaz için değil kışta aynı nerdeyse, bu sezon akşam 8'e alacaklar dedikodusu var maçları stada gelen taraftar için ne kadar erken saatte başlarsa o kadar iyi
3 kuruş için beinsportsun köpeği olunca normal. Korkuyolar kaçacaklar diye sanki 1 milyar dolar veriyor da

dortmund,ilkay ı istiomus

bu zamana kadar kadroya katmamamız skandal

dortmund a gider heralde artik

İlkay'ın 8 civarı istediği bizim de 4 5 bandına çıkabildiğimiz baya yazıldı, gerçek kabul ediyorum. Dortmund'a baktım maaş olarak maks 5.8 veriyorlar, İlkay'a da daha fazla vermezler herhalde. Para olarak yarışabiliriz. Ama İlkay bi sene daha 8 alayım sonra yine kontrat bulurum Tr'de nasıl olsa diye düşünürse kalır orada. Ben olsam öyle düşünürüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt