Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3fyn5ze.jpeg

Salih Özcan ve ilkay alıp ortasaha işini tamamlar miyiz ve tatmin olur muyuz bilemedim

Kiralık rabiot ve ilkay ile belki

City istiyor ki 20 ye edersondan çıkayım 25 e donnarumma alayım. Edersonun maaşının üstüne biraz koyup donnarumma ile devam edeyim. Yani neredeyse beleşe.
Ederson da diyor ki maaşımı 32 yaşıma geldim hem maaşımı katlayayım hem de kolay bi ligde rahat rahat takılayım. Hem başka kim verir ki bu paraları.
Bizimkiler de diyor ki performansından ziyade ismi büyük birini alalım. Taraftarın gözünü ismiyle boyayayım hatalı işler yapsa da muslera sonrasında kimse nerden buldunuz bunu diye homurdanmasın. Maaş ne isterse veririz.

Edersonun Galatasaraya transferi 3 tarafı da mutlu edebilir.
City istediğini alacak. Ederson istediği parayı alacak.
Peki biz 32 yaşındaki bi herife geri dönüşü olmayan 50 milyon para gömüp beklediğimiz katkıyı sahada görebilecek miyiz? Muamma
Genç değil, ucuz değil, bonservissiz değil, supersonic maç kurtaran biri de değil.
Peki niye bu Ederson aşkı?

Bizim orta sahaya 2 adam lazim hala bunu gormezden gelemezler.

Sag solda twittercilar bunu goruyorsa teknik heyet/yonetim gozlerini kapatamaz bu duruma:

@CifuenCharcopa
İlkay yerine genç atletik biri lazımmış ee takımda yer kalırsa bir tane 19 20 yaşında kontenjana uygun yatırım amaçlı orta saha yine gelsin. Şampiyonlar ligi seviyesini hayal eden, sezonda 60 maça çıkacak bir takımın orta saha rotasyonu zaten 3 oyuncu olmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt