Gökhan Dündar
Kırmızı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.229
- 672
- 1.733
Oda pahalı yoksa çok iyi kaleci.Total maliyet olarak daha uyguna bir kaleci almalıyız.Martinez var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda pahalı yoksa çok iyi kaleci.Total maliyet olarak daha uyguna bir kaleci almalıyız.Martinez var
Zaniolo yu güzellerken benEkli dosyayı görüntüle 299206
Şurada bahsedilen bize ligde en çok lazım olan özellik. Avrupa için soru işareti.
Ne demek istedigini biliyorum ama oyle bir '10 numara' oyuncu kalmadi pek piyasada.Mesela Sara’yı çok seviyorum. Bence çok iyi bir 8. Ama bizim 10 numaramız olamaz.
Bizim 10 numaramız herkesin döküldüğü maçta 65. Dakikada 30 metreden gol atabilmeli, rakip takım 10 kişi kapanırken araya saldığı zehir gibi bir topla kilit açan pas atabilmeli. Rakip fiziken ezdim zannederken sadece tek topla gol pozisyonu yaratabilmeli.
Aynı şey kalecimiz için de geçerli. Zaten Günay, Uğurcan, Berke bunlar benzer seviye kaleciler. Ama ben Şl’de çizgi üstünde maçı getiren o fantastik kurtarışı bu 3 kaleci dahil Ederson’dan da görmeyeceğimize eminim
1 sene önce 6'ya aldığı adamı 16'ya satıyor büyük kazık var.Atalanta intere lookman ı satmamışken inter atalantaya zalewski yi nasıl sattı yahu ? Bu İtalyan takımları transferde çok değişikler
1 sene önce 6'ya aldığı adamı 16'ya satıyor büyük kazık var.
Esas onlar yarışta olmasın, fenerlilerin 100 katı algı yaparlarHiç sanmıyorum ama bjk ne kadar şampiyonluk yarışında olursa o kadar iyi
Fb lehine yapılan kepazeliklere tek ses çıkaran biz olmamalıyız, bunlar yarıştan kopar kopmaz salıncak modu aktif ediyor
Hiç sanmıyorum ama bjk ne kadar şampiyonluk yarışında olursa o kadar iyi
Fb lehine yapılan kepazeliklere tek ses çıkaran biz olmamalıyız, bunlar yarıştan kopar kopmaz salıncak modu aktif ediyor