Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ederson olayında bize girecek kazık çok büyük olacak. Umarım şu Edersonu almazlar. Yorum yapanlar kaç maçını izledi merak ediyorum. Adam fecaat kalede. Cityde kalede bende oynasam o kadar kalecilik yaparım. Muslera yı ayakları hariç mumla aratacak. Hemde bu kadar büyük maaliyete. Muslera ya 3.750 aldığında çarmıha geriyorlardı. Adamın 8m maaşını kimse dert etmiyor

Mesela Sara’yı çok seviyorum. Bence çok iyi bir 8. Ama bizim 10 numaramız olamaz.

Bizim 10 numaramız herkesin döküldüğü maçta 65. Dakikada 30 metreden gol atabilmeli, rakip takım 10 kişi kapanırken araya saldığı zehir gibi bir topla kilit açan pas atabilmeli. Rakip fiziken ezdim zannederken sadece tek topla gol pozisyonu yaratabilmeli.

Aynı şey kalecimiz için de geçerli. Zaten Günay, Uğurcan, Berke bunlar benzer seviye kaleciler. Ama ben Şl’de çizgi üstünde maçı getiren o fantastik kurtarışı bu 3 kaleci dahil Ederson’dan da görmeyeceğimize eminim

Mesela Sara’yı çok seviyorum. Bence çok iyi bir 8. Ama bizim 10 numaramız olamaz.

Bizim 10 numaramız herkesin döküldüğü maçta 65. Dakikada 30 metreden gol atabilmeli, rakip takım 10 kişi kapanırken araya saldığı zehir gibi bir topla kilit açan pas atabilmeli. Rakip fiziken ezdim zannederken sadece tek topla gol pozisyonu yaratabilmeli.

Aynı şey kalecimiz için de geçerli. Zaten Günay, Uğurcan, Berke bunlar benzer seviye kaleciler. Ama ben Şl’de çizgi üstünde maçı getiren o fantastik kurtarışı bu 3 kaleci dahil Ederson’dan da görmeyeceğimize eminim
Ne demek istedigini biliyorum ama oyle bir '10 numara' oyuncu kalmadi pek piyasada.

Atalanta intere lookman ı satmamışken inter atalantaya zalewski yi nasıl sattı yahu ? Bu İtalyan takımları transferde çok değişikler

Yaz ayı başlarında Lucumi, Pavlovic vs isimleri çıkıyordu ama Osimhen'e parayı gömdükten sonra haberler kesildi ve belli ki bu tarz bir transfer yapılmayacak. Hoca da sağ bek-stoper karışımı bir oyuncuyu işaret etti.
Yusuf-Jelert'i gönderebilirsek bence en azından bu kontenjana uygun bir sol stoper alalım.

Zaniololu kadroda 4 yabanci alabiliyoruz yusuf ve jelertin gideceğini varsayarsak.

Ama 2 si 2002 kuralına uymali.o vakit ortasaha ve sagbek genç olmak zorunda.

Ya da zaniolo gidecek,genç kanat gelecek 2002 kuralına uygun+genç ortasaha ile halledeceğiz bunu.5 yabanci alabiliyoruz bu durumda

Ilkayi da alınca değme keyfime

Hiç sanmıyorum ama bjk ne kadar şampiyonluk yarışında olursa o kadar iyi

Fb lehine yapılan kepazeliklere tek ses çıkaran biz olmamalıyız, bunlar yarıştan kopar kopmaz salıncak modu aktif ediyor

Davinson-Jakobs-Sallai-Lemina-Torreira-Sara-Sane-Zaniolo-Icardi-Osimhen

Kaleci
Stoper
Sagbek(2002 sonrası)
Ortasaha(2002 sonrasi)
Ilkay

Ya da Zaniolo out

Kaleci
Stoper
Sagbek
Ortasaha (2002 sonrasi)
Kanat(2002 sonrasi)
İlkay

Son günü bekliyoruz herhalde 4 transfer net şart bu takıma. 3 u banko 11 oyuncusu olmalı. Orta saha bile 11 oynayacak çapta olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt