Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 20.970
- 15.704
- 2.108
Şu dönemde başımızda iyi bir yönetim ve yöneticiler olmaması büyük şansızlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina'yı aldıran taraftar değil arap federasyonuydu shabap transferine veto vermeseler şuan arabistan da top oynuyordu lemina. Transferi vetolanınca bizden isteğini yıllığı düşürdü öyle geldi.Ben çok doğru buluyorum. Lemina'da yapmasak belki de şampiyonluk kaçmıştı. Gs taraftarı neyi nerede yapması gerektiğini çok iyi biliyor
Şu dönemde başımızda iyi bir yönetim ve yöneticiler olmaması büyük şansızlık
Baski yaomazsak bunlarin transfer yapacagi yok#GalatasarayaTranserṢart
Yuklenin
Hiç sorma ya! Yılların yalanı! Gercekler tomso, karpaty lviv, s. bükres, y.boys etc...Şu durum resmen komedi yav. Ama hedefimiz avrupa rererö!!
Mesele iptal ettirip ettirmemesi değilki ceferinim. Cuesta'da koyduğu tepki de yine haklı çıkmasıednancım cuestayı niye iptal ettiremedi büyük gs taraftarı
Kışın kavukcunun 10 sene önceki fotosunu retweet attı fblilerle çekilmişsamiyen haber hatipoğlunun adamı kavukçuyu zor duruma sokmak için yazıyor sadece, hatipoğlunun transferde yetkisi bittikten sonra doğru düzgün haberi yok, verdiği haberler de hep yalan çıkıyor
değil oğlu değil hattaAbi lazım değil diyenlerden alıntı bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 299229