Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çok doğru buluyorum. Lemina'da yapmasak belki de şampiyonluk kaçmıştı. Gs taraftarı neyi nerede yapması gerektiğini çok iyi biliyor
Lemina'yı aldıran taraftar değil arap federasyonuydu shabap transferine veto vermeseler şuan arabistan da top oynuyordu lemina. Transferi vetolanınca bizden isteğini yıllığı düşürdü öyle geldi.

2018'de Fenerbahçe'nin 2026'da şampiyon olacağını açıklayan Astrolog Can Aydoğmuş, şampiyonluk öngörüsünü geri çektiğini açıkladı.

Gunler geçiyor bir halt olduğu yok tagle magle bir şekil baskı altına girmeyi çoktan hak ettiler yoksa bir sey yapacak gibi durmuyor bunlar.

Okan hoca İlkay'a gıcık oluyor daha önce çok uğraştı bize gelmedi diye başka türlü istememe şansı olduğunu düşünmüyorum, İlkay'ı istememek başka türlü açıklanamaz, Torreira,Sara,Lemina gibi isimler de kusura bakmasın onlardan fazla maaş alsa da normaldir, kariyeri hepsini topla cebinden çıkarır

samiyen haber hatipoğlunun adamı kavukçuyu zor duruma sokmak için yazıyor sadece, hatipoğlunun transferde yetkisi bittikten sonra doğru düzgün haberi yok, verdiği haberler de hep yalan çıkıyor
Kışın kavukcunun 10 sene önceki fotosunu retweet attı fblilerle çekilmiş

Ondan sonra da frankowsknin fiyatı düştü ama almıyorlar falan dedi

Tam bi it.ama buradakiler sever gecmisten bikac şey bildi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt